GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Chili sin Carne

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Chili sin Carne med røde bønner, tomater og grøntsager i en herlig krydret sovs er en vegansk udgave af den klassiske mellemamerikanske ret.

Mere om retten

En god gang chili er en herlig ret, hvad enten man bare er sulten en hverdagsaften eller skal have kureret en smule tømmermænd en søndag efter en weekend-bytur! Den krydrede sovs giver varme i kroppen og driver alle onde ånder ud med sin styrke fra chili og spidskommen.

Chili sin carne er en søster til den berømte ret chili con carne – det er den samme ret, men uden kød. Proteiner og fylde får du i stedet fra de møre, røde kidneybønner, som lægger en god bund i retten. Bønnerne suppleres med grøntsager – Bonzo har brugt både gulerødder, peberfrugt og tomater i retten for at få den rigtige smagssammensætning frem og for at få fylde og en god mundfølelse i retten.

Bønnerne i chilikrydret sovs stammer fra Mellemamerika. Ikke fra Mexico, som vi ofte tror, men reelt fra Texas, hvor byen San Antonio har lagt gryder til opfinderen af retten. En god gang chili har været standardserveringen for områdets cowboys, når de havde drevet kvæget sammen og kunne hvile ud ved lejrbålet efter en lang dag i sadlen.

Det er spidskommen, der giver denne ret sin særlige duft og nuancerede smag. Spidskommen er et krydderi, der benyttes i stort omfang i Mellemøsten og Nordafrika, og det har så også fundet vej til Mellemamerika, hvor det indgår i en lang række retter, herunder også chili sin carne.

En god gang chili kan serveres som den er, varmet op i en gryde, så den er rygende varm. Spis et stykke godt brød til og pynt gerne hver portion med et drys friskhakket persille, der matcher den krydrede sovs godt. Du kan også prøve at komme ekstra strimler af rød peberfrugt på eller måske stænger af letkogte gulerødder – brug gerne rødder i flere farver, så du får et smukt farvespil på tallerkenen.

Klassisk spises en portion chili også med en klar creme fraiche på toppen.

Vores Chili sin Carne er helt fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer.

TIP: Pift retten op ved at kombinere den med en lækker Bonzo Sidedish, som f.eks. vores økoloigske bulgur eller quinoa. Så har du et vegansk måltid på 10 minutter, som er sundt og nærende. Der er mad til 4 personer til under 20 kr. pr portion.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Udblødte røde kidneybønner (20 %), ærteprotein (6,8 %), majs (6 %), tomater (5 %), vegetabilsk stivelse, chili (0,3 %), rød kidneybønne koncentrat, hvidløg, natur­lige krydderier, hvedemel*, gærekstrakt, aroma løg, salt, solsikkeolie.
*Gluten allergene

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.