GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Returnering og Fortrydelsesret

ERHVERVSDRIVENDE

 • BONZO ApS
 • Nordre Strandvej 180B
 • 3140 Ålsgårde, Danmark
 • Tlf.: + 45 20 20 27 22
 • E-mail info@bonzo.dk

GENEREL INFORMATION OM FORTRYDELSESRET

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du som udgangspunkt på danske webshops 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du til enhver tid kan returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, hvor du har givet meddelelse om, at du vil fortryde dit køb. Som forbruger har du ret til at teste din vare på almindelig vis – ligesom du ville gøre i en butik – og stadig have mulighed for at returnere varen. Levnedsmidler (herunder alle Bonzo produkter) er dog ikke dækket af denne fortrydelsesret (mere herom nedenfor). Hos Bonzo har vi dog undtagelsesvis valgt at yde 14 dages fortrydelsesret på hele Bonzo Wineyard vinserien.

Har du taget din vare i brug, kan du altså stadig fortryde dit køb. Dog med det meget væsentlige forbehold, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Det betyder, at en evt. værdiforringelse bliver fratrukket det beløb, vi refunderer til dig. Værdiforringelsen beror på en konkret vurdering hos os fra sag til sag, hvorvidt varen er forringet og i givet fald hvor meget. For levnedsmidler betyder dette, at fødevaren gerne må flyttes og undersøges og en eventuel skade på emballage betyder ikke, at varen ikke tages retur, men udgifterne hertil vil modregnes. Varerne må gerne pakkes ud af den kasse, som de sendes i, så de kan ses fysisk, men selve produktet må IKKE åbnes (OBS: Bemærk igen, at dette kun gælder Bonzo Wineyard, da alle vore øvrige levnedsmidler ikke dækkes af fortrydelsesretten). Vi skal oplyse, at alle produkter inden for kategorien levnedsmidler/fødevarer har en værdiforringelse på 100% – og du vil derfor til enhver tid få refunderet 0 DKK hvis du returnerer sådan en vare. En vin i brudt emballage vil falde under samme vilkår.

Du mister altså derfor din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, der af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gælder alle Bonzos levnedsmidler.

For at udøve din fortrydelsesret, skal du meddele bonzo.dk (se kontaktoplysninger ovenfor og returadresse nedenfor) om din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved e-mail eller post).

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Herudover skal varen naturligvis tilfalde kategorier, som er dækket af fortrydelsesretten (mere herom nedenfor).

Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, du modtager varen.

Du hæfter for enhver eventuel forringelse af varens værdi, hvis denne skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Bemærk venligst, at dette ikke dækker vore levnedsmidler dækket under Bonzo Classic og Bonzo Vegan serien samt vores sidedishes (mere herom nedenfor).

Bemærk venligst:

 • I henhold til bekendtgørelsen om forhandling af levnedsmidler, ydes der ingen fortrydelsesret/retur for levnedsmidler. Levnedsmidler dækker alle Bonzos fødevarer (herunder Bonzo Classic serien, Bonzo Vegan serien og vores måltidskasser og sidedishes).
 • For alle andre varer end levnedsmidler ydes 14 dages fortrydelsesret. Som god service for vores kunder har vi valgt også at yde 14 dages fortrydelsesret på vores vine i Bonzo Wineyard.
 • Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varerne i fysisk besiddelse.
 • Du kan altid fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vin er som udgangspunkt undtaget fortrydelsesretten, men bonzo.dk tilbyder dog 14 dages returret på vin, såfremt disse tilbageleveres i samme stand og mængde. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen, til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, hvis din vare er dækket af denne fortrydelsesret og lever op til reglerne om returnering. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Din eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. 

FORTRYDELSESFORMULAR

Når du ønsker at sende en vare retur, så kan du vælge at benytte dig af vores gratis standardfortrydelsesformular (tryk her for at downloade), som gør det hele lidt nemmere. Dette er ikke obligatorisk, du må altså også gerne sende os en direkte mail eller fysisk brev med alle de relevante oplysninger, hvor du gør opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

RETURNERES TIL

 • BONZO ApS
 • Nordre Strandvej 180B
 • 3140 Ålsgårde, Danmark

Kontakt os altid inden du sender en vare retur. Bemærk venligst, at vi IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom