GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Historien om Bonzo

En tradition på gode råvarer

Sådan startede Bonzo

Bygget på tradition

Duften af friske krydderurter og en gryderet på komfuret – det er sådan vi husker tiden i Tante Bonzos kolonihave. Tante Bonzo lavede altid de lækreste grønne simreretter af friske grøntsager fra haven, som hun henkogte i glas og gav os med hjem.

Om Bonzo CEO founder Jørn Senger måltider

Jørn Senger, Bonzo grundlægger

om bonzo tante historie

Tante Bonzo i kolonihaven

Det var guld at have Bonzos henkogningsglas i køkkenskabet. Så havde vi altid et skønt og sundt måltid klart til at byde gæster, eller herlig mad til de travle hverdage, hvor det gerne må være lidt nemmere og gå lidt hurtigere.

Med de oplevelser i tankerne har vi skabt »Bonzo«! Skønne, håndlavede færdigretter. Nemme og høje på kvalitet og smag. Inspiration til en smagsfyldt hverdag.

Måltider færdigretter om bonzo

Et grønnere valg

Bonzo er en hyldest til det hjemmelavede måltid, sådan som vi alle sammen allerhelst vil have det. Også selv om vi ikke altid har tid og overskud til at begynde fra bunden og hakke løg, snitte gulerødder og flå tomater. Bonzo har hakket og snittet for dig! Vi giver dig mulighed for at servere skønne, håndlavede måltider, som er skabt med kærlighed. Kærlighed både til den gode smag og til dem, du vil servere et dejligt Bonzo måltid for.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af retter både med og uden kød. For os er det vigtigt, at du kan vælge et grønt alternativ, og at vi kan inspirere til spændende retter rige på smag og grøntsager. Faktisk er flere af vores retter 100 % veganske og kan bruges både som en ret i sig selv eller som tilbehør. For os var det tante Bonzo, som sørgede for, at vi altid havde de skønneste grønne måltider lige til at varme. Nu vil vi elske at give dig den samme oplevelse.

“Bonzo er en hyldest til det hjemmelavede måltid –
også selv om vi ikke altid har tid og overskud til at begynde fra bunden”

Jørn Senger, Bonzo
Måltider færdigretter om bonzo spaghetti

Stort udvalg af velsmagende måltider

Se vores udvalg af skønne måltider og få inspiration til, hvordan du kan servere Bonzos retter. De er perfekte til den travle hverdag og den hyggelige weekend. Du kan også gå på opdagelse i vores måltidspakker, hvor vi har sammensat en herlig palet af forskellige måltider, så du har mad til hele ugen.

Et skønt måltid

Hos Bonzo vil vi gerne give dig et sundere alternativ til fastfood. Vi synes nemlig, at færdigretter skal kunne nydes med god samvittighed. I en travl hverdag, skal du kunne servere et skønt måltid til hele familien på 30 minutter.

Måltider færdigretter om bonzo
Måltider færdigretter om bonzo

Råvarer fra øverste hylde

Når vi går i køkkenet, så vælger vi de bedste råvarer og tager nænsomt ved dem, så de bevarer deres smag, vitaminer og kraft. Ligesom de fleste af vores opskrifter kommer fra Middelhavsområdet, er det også i Sydeuropa, at vi henter vores grøntsager. Her får de masser af sol og udvikler den bedste smag og de flotteste farver.

Alle vores leverandører er hentet fra den øverste hylde: Det er ligesom at tage på torvemarked i Italien eller Frankrig, hvor de lokale producenter tilbyder alt det bedste, de har. Vi vælger alt det, vi selv ville bruge i vores eget køkken derhjemme og går aldrig på kompromis. Vi er kritiske og vil kun have det bedste

Kødet i Bonzos kødretter kommer fra dyr, der har levet under gode forhold og fået masser af naturligt foder, så vi sikrer en dyb smag og en tilpas marmorering. Det giver kødet den rette struktur og binder smagsstofferne i retten.

“..henkogning og frysetørring betyder, at vi kan lave retter, der kan holde sig – uden at vi skal bruge konserveringsmidler af nogen art”

Jørn Senger, Bonzo

Sådan laver Bonzo sine retter

Ligesom Tante Bonzo bruger vi den teknik, der kaldes henkogning. Det er en gammel konserveringsmetode, som er blomstret op igen, simpelt fordi den er en fantastisk måde at behandle råvarerne på. Når retten er kommet i glas, sættes den i et vandbad og varmes op til 80 grader. På den måde bliver retten konserveret helt uden brug af kunstige tilsætningsstoffer. Læs mere om henkogning her.

Alle vores simreretter er henkogte retter. One Pot retterne laver vi af frysetørrede råvarer, der vakuumpakkes, så de kan holde sig og beholder al deres gode smag. 

Sidedish produkterne er traditionelt fremstillet pasta, korn m.v.

Vores metode med både henkogning og frysetørring betyder, at vi kan lave retter, der kan holde sig – uden at vi skal bruge konserveringsmidler af nogen art. Og vi bruger heller ikke smagsforstærkere eller andre tilsætningsstoffer – hvorfor skulle vi dog det?

Hils på holdet bag

Bag Bonzo står »Bonzo familien« – et stærkt hold af smagsdommere, grafiske tryllekunstnere og webdesignere!

Hele holdet er med til at udvikle Bonzos sortiment og website og sørge for, at du altid får den bedste oplevelse.

Derudover smager vi os jævnligt igennem Bonzos måltider – og har alle vores helt egne Bonzo favoritter, som vi elsker at pifte frokosten op med!

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom