GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Arrabiata

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Mere om retten

Arrabiata betyder egentlig ”vred” på italiensk. Det kan jo lyde som et mærkeligt navn til en ret, men bagtanken er, at en Arrabiata er krydret og skarp i smagen – lidt vred, måske?

Arrabiata stammer fra Italien, hvor man ynder at bruge chili i mange forskellige retter. Hos Bonzo er denne veganske udgave af retten den mest krydrede, vi har fremstillet – det er i hvert fald den, der rummer mest chili. Det kan du også smage i retten, men frygt ikke – den er stadig nuanceret og rund i smagen, så chilien er blot med til at fremhæve smagen af de andre ingredienser, samtidig med at den naturligvis giver et lille svirp på tungen.

Oprindelsen til Arrabiata finder vi i det sydlige Italien, hvor man alle dage har elsket det krydrede køkken. Mange retter fra Sicilien er for eksempel fyldt med krydderier fra Nordafrika, men i Arrabiata har man begrænset sig til chilien og ingredienser, der fremhæves godt af dette krydderi. Man skal ikke så langt sydpå som til Sicilien for at finde rettens opfindelse – den stammer fra Lazio, egnen omkring Rom.

Hemmeligheden bag rettens smag er, at den simrer gennem lang tid, så smagen fra både tomater, peberfrugter og løg kan sætte sig og finde vej til auberginen, som vi forinden først har givet et smæk på grillen, så der kommer flere smagsnuancer frem.

Det er typisk italiensk at servere retten med pasta. Her hos Bonzo byder vi på flere muligheder, også den glutenfri majspasta. Men vil du have din mad mere rustik og lidt grovere, kan du vælge at servere den med kogte hvedekerner, havrekerner eller andre fuldkornsprodukter.

Uanset hvad, er det pærenemt at få et godt måltid på bordet, hvis du vælger Arrabiataen. Ingen brug for en opskrift. Den skal blot varmes godt igennem i en gryde, og imens kan du tilberede tilbehøret og måske en grøn salat, så du kan kombinere simrerettens dybe smage med salatens friskhed.

Denne spicy Arrabiata er fri for alt konserveringsmiddel og er i stedet fyldt med de skønneste kvalitetsråvarer.

Arrabiata går godt sammen med:

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Grillet aubergine (44%), grillet rød peberfrugt (14%), tomater, løg, solsikkeolie, chili (0,2%), salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom