GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Spicy spaghetti “Assassina”

2-3 portioner / ca. 850 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 850 g

Spicy spaghetti ”Assassina” lyder som noget fra en mafiahistorie, men du bliver positivt overrasket over den lækre smag med hotte undertoner. Spaghetti med stærk peber, tomat og grøntsagsbouillon.

Mere om retten

Spicy Spaghetti ”Assassina”; der er masser af smagsmæssigt krudt i denne ret, som stammer fra Sicilien. “Snigmorderskens krydrede spaghetti” betyder navnet, og det lyder drabeligt – men retten er ikke farlig, kun lidt hot.

Vi har komponeret en kraftig sauce med stærk peber, tomat og grøntsager, og sammen med den lækre spaghetti bliver det til en ret, der kan give varme i kroppen en kølig dag.

Som mange andre italienske retter er vores Spicy Spaghetti “Assassina” udsprunget af det folkelige køkken, hvor man havde enkle råvarer til rådighed, som man så brugte al sin kogekunst på at få fyldige og velsmagende retter ud af. Med Spaghetti “Assassina” har italienerne opfundet en fyrig ret, som du vil nyde en aften, hvor der er brug for at få den indre varme.

TIP: Vi anbefaler et grønt drys af friskhakkede krydderurter – for eksempel persille eller citronmelisse. Har du lidt tid til overs, kan du også lave en klassisk blanding af revet (ubehandlet) citronskal, persille og lidt brødkrummer – det giver ekstra smagsnuancer til retten og fremhæver dens grundsmag.

Er veganske pastaretter fra Italien lige noget for dig? Så kan vi anbefale vores udsøgte Orecchiette med vegansk bolognese.

Sådan gør du

1) Bring 650 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold under omrøring og lad det småkoge ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, indtil det meste af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt en suppeske kogende vand for en blødere konsistens. Steg derefter spaghettien i en pande med rigeligt olie, indtil den er tør og velristet.

TIP: Kom 4 ansjosfileter i olie under tilberedningen. Servér med brødcroutoner og revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Krydret pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%, stærk peber 0,5%) 98%, tomat, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg).
Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 250 g
Tilberedt:
Ca. 850 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom