GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Majspasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Denne glutenfri pasta er fremstillet af økologisk majs og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper og i pastasalat. Og så har den et ret højt proteinindhold – ideelt til dig, der træner.

Denne skønne majspasta er formgivet som sedanini. Det er en pastatype, som ligner penne, men er lidt krumme og rillede. Det gør, at saucen binder sig ekstra godt til denne form for pasta. Du kan bruge pastaen til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto.

Majs er en kornsort – ja faktisk et kæmpestort græs. Man har dyrket majs i Amerika i årtusinder. Europæerne lærte majs at kende, da de erobrede land i Amerika i 1400-1500-tallet. Siden har vi lært at spise majs overalt i verden. Majs er en vigtig del af mange lækre retter. Italienerne fandt hurtigt ud af at lave polenta af majsmel, og nu også denne lækre veganske pasta. Med majspasta kan du få alle pastaglæderne uden at få gluten med i købet.

Sådan gør du

Koges 8-9 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Boeuf Bourguignon eller Arrabiata. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom