GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragú alla Toscana, Økologisk

Italiensk okseragout | 1-2 portioner / 210 g

Portioner

Klar på

Økologisk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 210 g

Klassisk italiensk gryderet med mørt oksekød, velegnet til pasta, ris eller mos.

Mere om retten

Når de italienske familier samles om middagsbordet til den klassiske søndagsmiddag, hvor generationerne mødes, foregår det ofte med en klassisk ragú som en af retterne. Alle elsker det møre oksekød i en krydret tomatsauce. Her er den på toscansk vis justeret med en smule grisekød samt kyllingelever, som giver en fantastisk lækker dybde i smagen samt masser af umami.

Server retten med din yndlingspasta, med kartoffelmos eller ris. Vil du tage den hele vejen til Italien, kan du også servere den med polenta, som er en majsgrød, der tørres i ovnen eller ristes på panden og skæres ud i firkanter som tilbehør til en gryderet.

Prøv den med en af vores One Pot varianter. Vi har flere typer kartoffelmos, blandt andet med spinat, som vil gå fantastisk til denne ret, samt retter med ris, som tilsammen med den skønne simresauce vil give det perfekte måltid. En god variant er også risotto, som vil give retten fylde og raffinement. En One Pot Risotto med Karl Johan svampe vil være et meget vellykket valg til denne ragú.

Server retten som enkeltret på en hverdag eller brug den som hovedret til en weekend-menu, hvor I måske starter med lidt tapas og slutter med italiensk is eller lidt ost.

Må vi foreslå at prøve Ragú alla Toscana med vores majspasta? – Du får alle den klassiske pastas gode egenskaber, når det gælder om at binde saucen til sig og give konsistens til retten, men majspasta er uden gluten og derfor et godt valg for dem, der ikke tåler gluten eller ønsker at indtage det.

Drys gerne hver portion med lidt reven parmesan. Eller tilfør lidt knas til retten i form af ristede pinjekerner, peanuts eller sprøde brødcroutoner ristet på panden i lidt olivenolie og vendt med knust hvidløg.

En grøn salat eller måske kogte ærter passer til, men husk at italienerne ofte spiser kødretten og grøntsager hver for sig.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Bland evt. med Bonzo tomatsauce og/eller nykogt pasta.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i 2-3 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Oksekød* (40%), tomatpulp*, kyllingelever* (10%), svinekød* (8%), løg*, ekstra jomfru olivenolie*, gulerod*, selleri, tomatpuré*, salt, vin*, persille*, peber*, basilikum*. *Økologiske ingredienser.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom