GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Sugo di pomodoro ai peperoni

Italiensk tomatsauce med peberfrugt, Økologisk

Portioner

Klar på

Vegansk

Økologisk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 290 g

Lækker tomatsauce med peberfrugt, der passer perfekt til en hurtig gang pasta, på en pizza eller som ledsager til fisk eller lyst kød.

Mere om retten

Tomater ikke bare smager godt – de er også fyldt med vitaminer. Derfor er der kun gode grunde til at åbne et glas med Bonzos lækre tomatsauce med peberfrugt.

Tomatsauce med peberfrugt er den perfekte ledsager til din favoritpasta. Varm saucen op og bland den med kogt pasta og drys med parmesan. Et skønt og enkelt hverdagsmåltid, netop som italienerne foretrækker det. Vil du spare på energien, kan du koge din pasta halvt mør og dræne den. Kom derefter den halvt møre pasta over i tomatsaucen og lad den koge færdig sammen med saucen. Det sparer ikke alene energi, men giver også en ekstra god konsistens, og saucen lægger sig perfekt omkring pastaen.

Denne tomatsauce er krydret med kapers og ansjos. Det tilfører både syre og umami, og dermed får du en afrundet, dyb smag, som gør saucen til en oplevelse.

Vil du tage skridtet videre, kan du bruge denne tomatsauce som base i en gang hakket okse- eller kyllingekød med tomat, svampe og krydderurter. Eller prøv at bruge den på en pizza sammen med dit favoritfyld, hvad enten det er mozzarella, svampe, skinke eller måske en kraftig, røget pølse i skiver.

Du kan også lave en lækker fiskeret ved at pochere fileter af torsk, rødspætte eller anden hvid fisk i saucen. Fisken skal kun have få minutter, så har du travlt, er det den perfekte ret, der oven i købet er sund og velsmagende.

Tomater er i dag en helt afgørende del af mange italienske retter. Men italienerne kendte ikke til tomaten, før europæerne kom til Amerika i 1400-tallet og opdagede de ranglede planter med de særprægede bær, som groede i det nuværende Mexico. Siden har italienerne kun kigget én vej, når det gælder om at finde måder at bruge tomaten på i deres skønne Middelhavskøkken.

Tomater er sprængfyldte med vitaminer. Tomater er rige på A- og C-vitamin, flere B-vitaminer, jern, zink samt en række carotenoider.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Server saucen med din favoritpasta. Drys med reven parmesan eller anden hård ost for en klassisk italiensk smag. Tilføj gerne friskhakkede krydderurter som persille, koriander eller timian. Varier retten og pocher filet af fisk som torsk eller kulmule i saucen. Også velegnet til grillet kød. 

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 7 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hakket tomat* (44%), sød peber* (35%), løg*, ekstra jomfru olivenolie*, kapers i eddike*, ansjos, pinjekerner*, persille*, sukker*, hvidløg*, sort peber*. *Økologiske ingredienser.

 NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G 

Energi………………………………………….234 kJ/56 kcal 
Fedt……………………………………………………………3,3 g 
– heraf mættede fedtsyrer…………………………..0,6 g 
Kulhydrat……………………………………………………4,8 g 
– heraf sukkerarter………………………………………4,4 g 
Protein……………………………………………………….1,6 g 
Salt…………………………………………………………. 1,10 g 

0
DIN KURV
  • No products in the cart.