GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kartoffelmos med løg og spinat

2-3 portioner / ca. 1100 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 1100 g

Kartoffelmos med løg og spinat er en cremet og lækker mos med ekstra smagsdimensioner fra de søde løg og den herligt grønne spinat.

Mere om retten

Servér kartoffelmos for dine børn, og scor med sikkerhed nogle nemme point! Alle kan lide den cremede mos med den blide smag, og med Bonzo One Pot kartoffelmos med løg og spinat kan du oven i købet lokke lidt ekstra grøntsager ned i ungerne!

Men kartoffelmos er nu ikke bare en børneret. I Italien er man vilde med mos, som er tilsat krydderurter, bladgrøntsager, løg eller østens varme krydderier. I dette tilfælde har vi valgt spinat og løg, som er to skønne grøntsager, der både giver en flot farve og tilfører kartoffelmosen en ekstra smagsdimension.

Spinat bliver nogle gange kaldt en superfood, og det med god grund. Der er en vis realitet bag tegnefilmene om Skipper Skræk, der bliver stærk som en okse, når han tømmer en dåse med spinat. Her finder du nemlig vitaminer og mineraler – fx C-vitamin, A-vitamin og masser af jern – og de grønne blade er fyldt med antioxidanter, der er med til at beskytte dit immunforsvar.

Der er mange andre gode ting i spinat, og at spise de sunde blade bliver kædet sammen med forebyggelse af en række sygdomme inden for immunsystemet, fordøjelsen m.v. – så det er bare om at komme i gang og nyde den skønne spinat. Her har vi gjort det nemt for dig ved at gøre den til en del af vores typiske italienske kartoffelmos.

TIP: Du kan nyde denne kartoffelmos med løg og spinat som en selvstændig ret, fx til frokost, ledsaget af en blandet salat med en pikant olie-eddike dressing til. Prøv den også som tilbehør til kød eller fisk eller som ledsager til Bonzos veganske bolognese. Drys med friskhakkede krydderurter. Rører du lidt revet parmesan i mosen, mens den er rygende varm, bliver retten endnu mere italiensk!

Sådan gør du

1) Bring ½ l vand og ½ l sødmælk i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold under omrøring og kog i ca. 9 minutter, indtil ønsket konsistens haves.

TIP: Pift retten op med smør eller revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kartoffelflager 95%, spinat 3%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg. Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 150 g
Tilberedt: Ca. 1100 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom