GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragout al Paccantino

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Ragout al Paccantino er fyldt med auberginer og andre grøntsager og er et ægte måltid fra Syditalien.

Mere om retten

Ragout al Paccantino er en ret, som har sine rødder i Syditalien, hvor man elsker auberginen og bruger den i utallige kombinationer med både andre grøntsager, kød og fisk. Her har vi hos Bonzo valgt at anvende den i en rent vegansk ret, hvor den har fået selskab af tomater, peberfrugter og løg, og tilsammen udgør ingredienserne en skøn symfoni af smag og duft.

Vi har ikke så stor tradition for at bruge auberginer i vores mad herhjemme, men kommer vi sydpå, vil vi finde den i utallige retter. Det er en basisgrøntsag på linje med kartofler, og auberginen er faktisk også i familie med kartofler – og tomater. Alle er de planter af natskyggefamilien, og auberginen er rent biologisk en frugt – som vi altså bruger som grøntsag.

Auberginen skal tilberedes, før den kan spises, og derfor egner den sig så godt til simreretter og gryderetter som eksempelvis Bonzos Ragout al Paccantino, hvor auberginen sagte koges sammen med de andre grøntsager og opsuger deres smag. Auberginen afgiver samtidig konsistens til retten, så sovsen jævnes og giver en behagelig mundfølelse.

Hvis du har været en tur på Sicilien og været på et grøntmarked, har du sikkert set de utallige former for aubergine, som tilbydes i Italien. Herhjemme ser vi mest de tykke, aflange og violette former, men de findes tykke og tynde, stribede og med gule og grønne nuancer. Alle er særdeles velegnede i gryderetter som Ragout al Paccantino.

Du kan servere retten helt enkelt – varm den op i en gryde og server eksempelvis med en af Bonzos Sidedish. Vores urtepasta er fremragende til retten, men hvorfor ikke også prøve bulgur-quinoa blandingen, som giver sin egen struktur til retten.

Du kan også prøve at lave sunde hapsere ved at servere retten kold på skiver af squash, agurk eller tomat. Pynt med en krydderurtedusk og server til et glas vin – det er en herlig snack på terrassen en sommerdag!

Ragout al Paccantino fra Bonzo er fyldt med sunde, kvalitetsråvarer og fri for al konserveringsmiddel.

TIP: Servér Ragout al Paccantino med f.eks. urtepasta eller majspasta og frås med lidt revet parmesanost eller blåskimmelost.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Grillet aubergine (44 %), grillet rød peberfrugt (16 %), tomater (6 %), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.