GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Pennette med Karl Johan svampesauce

2-3 portioner / ca. 750 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 750 g

Pennette med Karl Johan svampe sauce er fornem italiensk ret, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Mere om retten

Nyd den indbydende pastatype, pennette, som er en mindre udgave af de velkendte penne, sammen med garnituren af blandt andet Karl Johan svampe. En klassisk italiensk ret, som er tillavet med en af de råvarer, som vort sydeuropæiske broderfolk elsker allermest; Karl Johan svampe, eller Porcini, som de hedder på italiensk.

Porcini betyder ’lille gris’, og navnet hentyder både til svampekødets faste struktur og den dybe umamismag, som svampen har. Det er ikke uden grund, at italienerne hver eftersommer drager på tur i skovene og samler den velsmagende svamp. De både tørrer den til senere brug og anvender den frisk i mange retter, både som her i en klassisk pastaret eller i fx risotto.

Buon appetito!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på. Retten gør sig også godt med en funghi con pomodori ret.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 93%, Karl Johan svampe (Boletus edulis) 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.