GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Pennette med Karl Johan svampesauce

2-3 portioner / ca. 750 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 750 g

Pennette med Karl Johan svampe sauce er fornem italiensk ret, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Mere om retten

Nyd den indbydende pastatype, pennette, som er en mindre udgave af de velkendte penne, sammen med garnituren af blandt andet Karl Johan svampe. En klassisk italiensk ret, som er tillavet med en af de råvarer, som vort sydeuropæiske broderfolk elsker allermest; Karl Johan svampe, eller Porcini, som de hedder på italiensk.

Porcini betyder ’lille gris’, og navnet hentyder både til svampekødets faste struktur og den dybe umamismag, som svampen har. Det er ikke uden grund, at italienerne hver eftersommer drager på tur i skovene og samler den velsmagende svamp. De både tørrer den til senere brug og anvender den frisk i mange retter, både som her i en klassisk pastaret eller i fx risotto.

Buon appetito!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på. Retten gør sig også godt med en funghi con pomodori ret.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 93%, Karl Johan svampe (Boletus edulis) 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom