GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragú di carni bianche

Italiensk ragout med lyst kød | 1-2 portioner / 180 g

Portioner

Klar på

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 180 g

En herlig ret med kylling, kalkun og kanin. Perfekt som hovedmåltid med ris, pasta eller mos.

Mere om retten

Lyst kød er godt på flere måder: Mørt, nemt at tilpasse forskellige smage – og så er det mere klimavenligt end så meget andet kød. Her kan du smage lyst kød fra kylling, kalkun og kanin i én ret – en klassisk italiensk ret med en fyldig tomatsauce som base.

Efter at løg og andre urter er svitset og kødet brunet, er retten tilsat vin, der har fået lov til at koge ind, så alkoholen fordamper, men den særlige smag, som vin i en ret giver, er bevaret. Resultatet er en smagsfyldt ragout, som sammen med ris, pasta eller måske kartoffelmos vil være det perfekte måltid en travl hverdagsaften. Retten har potentiale til at blive hele familiens favorit.

Vælger du at spise ragouten med pasta, kan vi foreslå, at du koger pastaen halvt mør i vand, som du plejer, hvorefter du kommer den halvt kogte pasta over i ragouten. Her lader du den simre mør. Det sparer energi, men ikke mindre vigtigt får retten en ekstra lækker konsistens, hvor saucen binder sig ekstra godt til pastaen. Hvis du ikke ønsker at indtage gluten, kan du prøve en af vores 6 glutenfri pastavarianter – her får du den autentiske, lækre pastasmag, men uden at få gluten med i købet.

Prøv også at servere retten sammen med en af vores One Pot risottoer. For eksempel One Pot Risotto Carnaroli med artiskok. Det er en mild risotto, der matcher det lyse kød perfekt, tilberedt på Carnaroli ris dyrket på Po-sletten i Norditalien.

Alternativt kan du prøve en One Pot mos. Prøv for eksempel One Pot Kartoffelmos med løg og spinat, som giver et godt modspil til ragouten.

Næsten alle børn elsker kylling, så derfor er denne ret det perfekte valg til hverdagens familiemiddage. Men du kan også lade den indgå i en uformel gæstemiddag, hvor I måske begynder med en tomatsalat med mozzarella og basilikum, lader ragouten være hovedretten og slutter med frugt eller herlig italiensk is.

Buen appetito!

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Bland evt. med Bonzo tomatsauce og/eller nykogt pasta.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i 2-3 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kyllingekød (27%), kaninkød (27%), tomat, kalkunkød (19%), løg, vin, ekstra jomfru olivenolie, selleri, gulerod, salt, krydderier.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom