GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kødboller

1-2 portioner / 470 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 470 g

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Mere om retten

Kødboller i tomatsovs har gennem tiderne været anledning til mange hyggelige timer – og til forelskede hundeblikke, når Lady og Vagabonden i Disneys berømte tegnefilm deler en portion spaghetti med kødboller ved køkkenindgangen til restauranten Tony’s. Kan I huske, da Vagabonden med sin snude skubber den sidste kødbolle over til Lady?

Om I vil være så hensynsfulde, når der kommer Kødboller i tomatsovs fra Bonzo på bordet, kan vi ikke sige. De smager i hvert fald så godt, at man fristes til at spise dem alle selv!

Kødboller er farsmad, og indtil kødhakkemaskinen blev opfundet i 1800-tallet, var fars en spise for de få, fordi den blev skrabet af helt kød og derefter hakket sammen med en skarp kniv. Hos Bonzo bruger vi de fineste råvarer, men vi har tilladt os at hakke det i kødhakkeren, for vi skal nemlig bruge rigtig meget til vores kødboller i tomatsovs, som er en af de allermest populære gryderetter fra Bonzo.

Hemmeligheden bag succesen er netop, at vi bruger det bedste kød, hakker det fint og rører det med lækre krydderier, så bollerne får en god, nuanceret smag af middelhavskøkkenet. Samtidig er både boller og sovs krydret, så de også passer til børns sarte smagsløg – og derfor er Bonzo kødboller i tomatsovs en sikker fuldtræffer hos de små.

Server kødboller i tomatsovs som de er. Du skal blot varme retten godt igennem i en gryde og servere med familiens yndlingstilbehør. Det kan være noget godt madbrød, pasta, ris eller måske bulgur – vælg det, som falder i smag hos familiens yngste! Bonzo tilbyder flere spændende muligheder inden for tilbehør. Hvad med vores majspasta? Den er glutenfri og passer derfor godt ind i kostplanen hos mange unge familier. Eller prøv at servere retten med forkogte hvedekerner, Bonzo’s kikærtepasta eller måske rødbedepastaen.

Server med et drys parmesan på hver portion og pynt med blade af basilikum.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden på kødbollerne er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Kødboller af hakket oksekød 51 % (oksekød 92 %, salt, brødkrummer, hvedemel*, sojaprotein*, tørret løg, krydderier). Tomatsovs 49 % (vand, hvedemel*, tørret tomat 1,4 %, kartoffelstivelse, tørret gulerod 1 %, tørret løg 1 %, salt, krydderier, gærekstrakt, krydderiekstrakt).
*Soja og gluten allergener

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom