GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kødboller med basmatiris

2-3 portioner / ca. 1270 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

124 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1270 g

Kødboller

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! Børnene elsker de lækre boller i tomatsovs, og du vil også selv nyde de lækre smagsnuancer.

Basmatiris med mild karry

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Kødboller i en velkrydret tomatsovs er mad til hele familien! Her har vi kombineret dem til et skønt måltid med basmatiris krydret med mild karry.

  • 1 ✕ Kødboller (DK1029)
  • 1 ✕ Basmatiris med mild karry (DK1616)
Mere om retten

Det er et perfekt match, som giver måltidet ekstra smag og dybde. Nyd det herlige måltid som et godt hverdagsmåltid, som også bliver børnenes favorit!

TIP: Gør som på Sicilien og blandt lidt rosiner og eventuelt kanel i risen – det passer perfekt til den tomatiserede sovs.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Basmatiris:

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det simre ved medium varme i 1 minut. Tilføj evt. lidt kogende vand for blødere konsistens.
3) Læg låg på og lad det simre til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Smag til og tilsæt evt. krydderier. Tilsæt 1 eller 2 spsk. varmt vand før servering med en anelse smør eller olie.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Kødboller

INGREDIENSER: Kødboller af hakket oksekød 51% (oksekød 92%, salt, brødkrummer, hvedemel*, sojaprotein*, tørret løg, krydderier). Tomatsovs 49% (vand, hvedemel*, tørret tomat 1,4%, kartoffelstivelse, tørret gulerod 1%, tørret løg 1%, salt, krydderier, gærekstrakt, krydderiekstrakt). *Soja og gluten allergener


Basmatiris med karry

INGREDIENSER: Basmatiris (89%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), rosiner (2%), karry (2%), tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.