GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Basmatiris med mild karry

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Mere om retten

Køkkenet i det sydlige Italien er præget af, at denne del af landet fra oldtiden har haft forbindelse både med Østen og Nordafrika. Også i dag laver især indbyggerne på Sicilien en masse retter, der bruger de aromatiske elementer fra det arabiske køkken og søde, tørrede frugter m.v. Sådan en ret har vi fundet til dig her – nemlig basmatiris med mild karry.

Basmatiris er en fornem ristype, langkornet og meget aromatisk. Den dyrkes i Himalaya og Nordindien og navnedes i Østen til retter, hvori der typisk indgår en sauce eller simreret.

Her har vi kombineret den aromatiske ris med en mild karry, der udsender de skønneste dufte og minder om både Østen og Afrika, og kombineret den med tomater, kokos, hvidløg og en række andre grøntsager og krydderier. Og så er den tilsat rosiner, som matcher karryen perfekt og giver den blanding af krydderi og sødme, som fremhæver smagene.

Basmatiris med mild karry passer rigtig godt som en frokostret i sig selv, eller du kan spise den sammen med en velkrydret gryderet – prøv for eksempel en af Bonzo’s simreretter, som går fint hånd i hånd med de karrykrydrede ris.

TIP: Vil du fremhæve rettens fine sødme yderligere, kan du evt. dryppe en smule sød soyasauce over. Prøv også at servere den sammen med kyllingebryst, hvis du ønsker kød til risene.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
89% basmatiris, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe(Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), 2% rosiner, 2% karry, tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.
Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.