GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Basmatiris med mild karry

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Mere om retten

Køkkenet i det sydlige Italien er præget af, at denne del af landet fra oldtiden har haft forbindelse både med Østen og Nordafrika. Også i dag laver især indbyggerne på Sicilien en masse retter, der bruger de aromatiske elementer fra det arabiske køkken og søde, tørrede frugter m.v. Sådan en ret har vi fundet til dig her – nemlig basmatiris med mild karry til en lækker karry ret.

Basmatiris er en fornem ristype, langkornet og meget aromatisk. Den dyrkes i Himalaya og Nordindien og navnedes i Østen til retter, hvori der typisk indgår en sauce eller simreret.

Basmatiris der indgår i en mild karry stammer fra Nordindien

Her har vi kombineret den aromatiske ris med en mild karry, der udsender de skønneste dufte og minder om både Østen og Afrika, og kombineret den med tomater, kokos, hvidløg og en række andre grøntsager og krydderier. Og så er den tilsat rosiner, som matcher karryen perfekt og giver den blanding af krydderi og sødme, som fremhæver smagene.

Basmatiris med mild karry passer rigtig godt som en frokostret i sig selv, eller du kan spise den sammen med en velkrydret gryderet – prøv for eksempel en af Bonzo’s simreretter, som går fint hånd i hånd med de karrykrydrede ris til en smagsrig karry ret.

TIP: Vil du fremhæve rettens fine sødme yderligere, kan du evt. dryppe en smule sød soyasauce over. Prøv også at servere den sammen med kyllingebryst, hvis du ønsker kød til risene.

Sammensæt karryrisene med en af mange af Bonzos forskellige retter, du finder i vores sortiment.

Sådan gør du

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en gryde.

2) Tilføj posens indhold og lad det simre ved medium varme i 1 minut. Tilføj evt. lidt kogende vand for blødere konsistens.

3) Læg låg på og lad det simre i ca. 12 min., til størstedelen af vandet er absorberet. Smag til og tilsæt evt. krydderier. Tilsæt 1 eller 2 spsk. varmt vand før servering med en anelse smør eller olie.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
89% basmatiris, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe(Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), 2% rosiner, 2% karry, tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.
Kan indeholde spor af GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom