GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kikærtepasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

EU eco flag ikon

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Denne glutenfri pasta er fremstillet af økologiske kikærter og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper og i pastasalat.

Denne pasta af økologisk boghvede er formet som sedanini, der ligner penne lidt. Det er en af de mest populære pastatyper i alle familier! Sedanini er nemme at tilberede og spise og populære på tallerkenen hos både børn og voksne. Brug dem til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto. Pastaens form med hul i midten og riller på ydersiden gør, at saucen binder sig godt til denne form for pasta.

Kikærter er en bælgfrugt ligesom bønner og linser. De stammer formentlig fra Mellemøsten og har bredt sig til hele verden. Og med god grund: Kikærter er en sand proteinbomber, og de er fyldt med fibre, vitaminer og mineraler. Super til dig, der træner – eller bare vil leve sundt og plantebaseret uden gluten.

Sådan gør du

Koges 4-5 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Osso Buco eller Bolognese. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

Få en gratis ekstra jomfru olivenolie!

Tilmeld nyhedsbrevet og få en gratis olivenolie med i din første ordre.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.