GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Gullasch

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Mere om retten

Okse Gullasch – en klassiker fra Centraleuropa, hvor kvæghyrderne på den ungarske puszta i gamle dage lavede den skønne simreret over bålet, når de var færdige med dagens dont og havde drevet kvægflokken sammen. Råvarerne havde de jo så at sige ved hånden, og også i dag er okse gullasch en ret med kødet i centrum – hele 70 % mørt oksekød er der i denne gryderet fra Bonzo.

Hemmeligheden ved en god okse gullasch er kød af høj kvalitet. Dertil kommer så de typiske krydderier, der tæller både sød og stærk paprika, kommen og peber i rigelige mængder. Paprikaen giver dybde og fylde til saucen, og kommen giver den helt særlige smag og duft, som kendetegner en ægte gullasch.

I Ungarn bliver en okse gullasch ofte spist som suppe, og det kan du også prøve – det er enkelt at fortynde saucen i Bonzos gullasch med en god bouillon. Kom så meget i, at du synes, konsistensen er rigtig og prøv din egen udgave af en ungarsk gullaschsuppe. Spis med et godt madbrød til.

Men du behøver nu ikke lave vores gryderet om til en suppe! Spis den som den er, opvarmet i en gryde, så duft og aroma rigtig træder frem. Klassisk serveres okse gullasch med en klat creme fraiche på toppen af hver portion. Det smager rigtig godt. Du kan også bruge flødeskum – så får du en mildere og rundere smag.

Gullasch serveres ofte med en god kartoffelmos til. Hvis du vil variere mosen, kan du koge stykker af selleri og eventuelt andre rodfrugter som for eksempel persillerod og pastinak med – det giver en lækker, smagfuld og sund kartoffel/urtemos.

Bonzo Okse Gullasch er også rigtig fin sammen med pasta – for eksempel vores majspasta eller urtepasta fra Bonzo Sidedish, eller med Bonzo’s forkogte hvedekerner.

Pynt gerne hver portion med et grønt drys af friske krydderurter. Det smager godt og giver et ekstra skud vitaminer.

Bonzos Gullasch er simremad helt fri for konserveringsmiddel og fyldt med kvalitetsråvarer.

TIP: Gullasch serveres traditionelt med kartoffelmos og smager fantastisk sammen med Bonzos kartoffelmos med løg og spinat.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Oksekød i tern (72 %), vand, hvedemel*, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier, tørrede grøntsager (1 %, løg, gulerødder), naturlig aroma, farve (karamel).
*Gluten allergene

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.