GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Gullasch

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Mere om retten

Okse Gullasch – en klassiker fra Centraleuropa, hvor kvæghyrderne på den ungarske puszta i gamle dage lavede den skønne simreret over bålet, når de var færdige med dagens dont og havde drevet kvægflokken sammen. Råvarerne havde de jo så at sige ved hånden, og også i dag er oksegullasch en ret med kødet i centrum – hele 70 % mørt oksekød er der i denne gryderet fra Bonzo.

Hemmeligheden ved en god okse gullasch er kød af høj kvalitet. Dertil kommer så de typiske krydderier, der tæller både sød og stærk paprika, kommen og peber i rigelige mængder. Paprikaen giver dybde og fylde til saucen, og kommen giver den helt særlige smag og duft, som kendetegner en ægte gullasch.

I Ungarn bliver en oksegullasch ofte spist som suppe, og det kan du også prøve – det er enkelt at fortynde saucen i Bonzos gullasch med en god bouillon. Kom så meget i, at du synes, konsistensen er rigtig og prøv din egen udgave af en ungarsk gullaschsuppe. Spis med et godt madbrød til.

Men du behøver nu ikke lave vores gryderet om til en suppe! Spis den som den er, opvarmet i en gryde, så duft og aroma rigtig træder frem. Klassisk serveres okse gullasch med en klat creme fraiche på toppen af hver portion. Det smager rigtig godt. Du kan også bruge flødeskum – så får du en mildere og rundere smag.

Gullasch serveres ofte med en god kartoffelmos til. Hvis du vil variere mosen, kan du koge stykker af selleri og eventuelt andre rodfrugter som for eksempel persillerod og pastinak med – det giver en lækker, smagfuld og sund kartoffel/urtemos.

Bonzo Okse Gullasch er også rigtig fin sammen med pasta – for eksempel vores majspasta eller ærtepasta fra Bonzo Sidedish, eller med Bonzo’s forkogte hvedekerner.

Pynt gerne hver portion med et grønt drys af friske krydderurter. Det smager godt og giver et ekstra skud vitaminer.

Bonzos Gullasch er simremad helt fri for konserveringsmiddel og fyldt med kvalitetsråvarer.

TIP: Gullasch serveres traditionelt med kartoffelmos og smager fantastisk sammen med Bonzos kartoffelmos med løg og spinat.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Oksekød i tern (72 %), vand, hvedemel*, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier, tørrede grøntsager (1 %, løg, gulerødder), naturlig aroma, farve (karamel).
*Gluten allergene

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom