GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Convenience food – mad uden besvær

Bliv inspireret til bedre smagsoplevelser med færre beslutninger med Bonzos conveinence food måltidskasse.

Interessen for convenience food har I Danmark været på fremdrift de seneste år. Det passer meget godt med dataen, der viser, at vi handler ind til aftensmad ret ofte. Vi er nemlig ikke så gode til at planlægge vores aftens, som vi går måske håber vi er. Så når klokken bliver mange, går vi i supermarkedet, og finder convenience food, der kan laves på kort tid. På den måde slipper vi for at lave mad, men kan også sige, at vi ikke bestilte take-away (igen, igen).

Denne artikel er til dig, som gør dette, men gerne vil have spare turen til supermarkedet efter arbejdet. Vi ser nærmere på:

Convenience food – et økonoisk sunder valg alternativ til take-away

Du ved godt, at det er smart at have en madplan, men du har bare ikke fået det gjort endnu. 

Og du er træt af at handle ind hver anden dag, især lige efter arbejde for så at komme hjem og skulle bruge 30-60 minutter på at lave mad.

Hvad du har brug for er en nem løsning. En convenient løsning. Du har brug for nogen, der har gjort tænke arbejdet for dig, planlagt maden og gjort det nemt for dig at tilberede.

Sig goddag til convenience food fra Bonzo. 

Sig goddag til Bonzo, der er convenience food.

Perfekt til dig 
  • Der laver mad til dig selv ofte, eller laver til dig og én til.
  • Der er på udkig efter nye smagsoplevelser i køkkenet men uden alt besværet.
  • Der gerne vil bruge mindre tid på indkøb og madlavning men stadig spise godt.
  • Der er kvalitetsbevidst med den mad du spiser, og hvad du bruger din tid på.
Fremragende alternativ til typiske convenience muligheder som …
  • Lækkert men ofte dyrt take-away med (for ofte) unødvendig lang leveringstid.
  • Sandwich og pizza fra den lokale.
  • Rugbrød, der oftest kun dækker den del af convenience med nem madlavning.

Convenience food er ikke et fy-fy ord

Hvis du bor i byen, så ser du dem alle vegne. Cykelbude, der leverer take-away til landets borgere. De fleste er lyseblå, andre er orange eller andre farver. Og der kommer flere af dem. Du har sikkert også oplevet, at udbuddet af convenience food i supermarkederne stiger stødt. Og det er der en god grund til.

Du er langt fra den eneste, der ønsker en nemmere løsning til aftensmaden. Tilbage i 2018 var det hele 87%, der ofte købte en form for færdiglavet mad. Hvad end det er frysemad, take-away, henkogt mad eller andet, der blot kræver et minimum af tilberedningstid og indsats. Faktisk viser samme undersøgelse, at hele 12% spiser convenience food på en typisk dag.

Ganske enkelt, så er vi nået til en tid, hvor vi hellere vil bruge mindre tid på madlavning, men ikke gå ned på kvaliteten af den mad vi spiser. Faktisk er vi også villige til at betale for mad af høj kvalitet, fordi det er lig med mere kvalitetstid med familien – også til middagsbordet.

Og hos Bonzo vil vi gerne udfordre take-away eller mad fra den lokale med det, vi kalder for gourmet fastfood. 

Læs videre og hør, hvordan du kan spare tid og nyde lækkert mad, når du bestiller mad hos Bonzo.

Mange fordele ved netop Bonzo Convenience food

Bonzo er specialister i færdiglavet mad, der blot skal åbnes op fra et glas, hældes i en gryde og varmes op. Du behøver ikke stå og holde øje med maden hele tiden.

Du skal blot røre lidt rundt i det, mens du sagtens kan koble fra med en TV-serie, læse eller lytte til en bog eller udføre noget hjemmegymnastik.

Den tid du skulle have brugt på at handle ind og klargøre får du foræret, hvis du har Bonzo i hjemmet. Og her kommer den anden fordel, som andre convenience food udbydere ikke har.

Bonzos mad er tilberedt enten via henkogning eller frysetørring. Kort fortalt betyder det, at maden er konserveret på en naturlig måde, så du faktisk kan købe det over et år før, du skal bruge det. Dvs. du kan altid slippe for at skulle handle ind til aftensmad, hvis du har Bonzo i hjemmet. Bonzos mad bliver ikke for gammelt (holdbarheden varierer mellem 1 til 3 år). 

Og det bedste er, at det er helt fri for kemi og tilsætningsstoffer. 

Det tager mellem 10-30 minutter at færdiggøre, men med 5-10 minutters tidsforbrug i køkkenet og giver dig en følelse af, at du har lavet mad til dig selv og ikke blot bestilt take-away.

Få en nemmere hverdag på Bonzo dage. Bestil din Convenience Food mad i dag

Når du bestiller en måltidskasse fra Bonzo, er det uden abonnement og bindingsperioder. Til gengæld bliver du introduceret for mad, du kender, men også nye retter, der smager anderledes, end hvad du måske normalt spiser. Du kan også sagtens blot bestille enkelte måltider eller enkelte retter.

Det er nemt. Det hurtigt. Det er lækkert. Det er hurtigt leveret. Det er gourmet fastfood lige til døren.

Se vores udvalg af måltidskasser, og find der passer til dig.


VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom