GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Måltidskasse familie

måltidskasse familie mad som børn vil elske

Spis hurtige, sunde retter, børnene vil elske, og giver forældrene et pusterum efter arbejdet.

Du vil gerne lave god mad til din familie, men med tiden bliver det bare sværere og sværere at finde på noget nyt.

Selv hvis du ikke skal handle ind, fordi køleskabet er fyldt med mad, fanger du dig selv i at mangle motivationen til at tilberede mad til 4-5 mennesker, efter en lang dag på arbejdet.

I kan blive ved med at bestille mad udefra. Men det bliver for dyrt i længden og giver børnene et indtryk af, at man er en forælder, som aldrig selv laver mad.

Så hvordan kan man nemt lave mad hjemmefra, nemt, hvor maden båd ligner og smager, som en traditionel husmor eller husfar ville have lavet det?

Lad os introducere Bonzos familie måltidskasse. 

Her er, hvad du kommer til at læse om:

Fire hurtige til hvorfor du bør prøve en Familie måltidskasse fra Bonzo:

 • Mad på højst 30 minutter, hvor du har mad til to dage i én portion.
 • Udforsk godt 75 forskellige retter, der tager udgangspunkt i italienske og franske traditioner. 
 • Få maden sendt lige til døren, og slip for at handle aftensmad ind til dig selv ofte.
 • Ideelt for familier der gerne vil have en nem og sund løsning på aftensmad.

Bonzos familie måltidskasse giver jer varierede måltider, der er fyldt med energi og uden nogen form for tilsætningsstoffer, der kan laves på mellem 10-30 minutter.

Vi har selv børn, så vi kender til den udfordringer, det kan være at skulle finde på noget nyt. Men lige så ofte er det, at børnene vil have noget, de kender. Derfor har vi gjort det nemt for jer at lave klassikerne til familiebordet, men stadig føle at I får noget nyt.

Bare bladr gennem vores udvalg af simple one pot retter og simreretter.

Vælg mellem flere end 35 forskellige one pot retter, inklusiv en bred vifte af pastaretter, der er krydret forskelligt for en mere adspredt menuplan. 

Er børnene kræsne? Med en tilhørende bolognese kan børnene nemt få retten til at se velkendt ud og have en dominerende smag, de er bekendte med men stadig spise mad, der smager anderledes og spændende.

Hemmeligheden bag den familievenlige -mad og tilberedning

Sund fastfood – Nemme retter til køkkenet, der tager ca. 10 minutter at lave familiemad

Vi bruger i dag mindre tid på at lave mad, end vi nogensinde har gjort før. Til gengæld spiser vi gerne på restaurant og bestiller mad udefra. Vi vil gerne have, at andre laver maden for os. Det gælder også børnefamilier.

Vores mad fra Bonzo, er baseret på klassiske traditionelle retter, de fleste kender, lavet i Frankrig og Italien. Retterne er pakket, så de kan holde sig frisk længe. Vi bruger primært de to metoder henkogning og frysetørring.

Vores brasserie-retter er henkogte. Det vil sige, at efter retterne er lavet, bliver de hældt i et glas og varmet op til 80-100 grader. Maden i glasset bliver derefter forseglet med låg og en gummiring, der holder tæt. Det specielt designede glas sikrer, at luften bliver presset ud, og at der ikke kan komme luft ind. Så efter noget tid, er glasset helt lufttæt. Uden luft, kan der er ikke gro bakterier, hvorfor maden kan holde sig frisk så længe. Det er samme metode, som vores bedsteforældre og deres forældre gjorde, inden de fik frysere.

Frysetørret mad til hele familien – nøjagtig som de gør ude i det fri

Vores italienske retter er frysetørret. Dette er en kompleks tilberedningsmåde, hvormed man trækker alt vand ud af et produkt, og derefter vakuumerer maden. Du kender det måske fra friluftsliv, som er alment kendt og udbredt.

Vi har fået tilladelse til at bruge en video fra outsite.dk, hvor Christian Milbo besøger en fabrik i Kirke Hyllinge på Midtsjælland, der viser hvordan hele frysetørring processen foregår. Du lærer også, hvorfor metoden er med til at gøre maden endnu mere rig på smag. Kort fortalt, så bliver smagen bragt frem, når man fjerner vand – nøjagtig som saft bliver tyndere, jo mere vand mad blander i. 

En måltidskasse til familien, der gerne vil lave mad sammen

måltidskasse familie mad som børn vil elske

Uanset hvilken ret I beslutter at lave fra måltidskassen, er de familievenlige nemme at spise, men også nemme at lave sammen. Alle retterne skal enten blot koges i vand, eller opvarmes i en gryde eller pande. Det gør dem også ideelle som en måde at lave mad sammen med børnene, uden de store armbevægelser.

Sammen finder i en gryde, der passer til maden og hælder vand i. Mens vandet koger, eller maden varmer op, kan I i fællesskab finde ud af hvilke salat og grønt, I vil have til supplere maden. Når I færdig med at skære det, vil retterne også være klar til servering, og I kan i dække bord til hele familien sammen.

Bonzo familie måltidskasse er en måde at bruge mere kvalitetstid med dine børn i køkkenet, selv efter en lang dag på arbejdet, hvor I også spiser noget lækkert sammen.

Familievenlig mad altid i køkkenet

Fordi maden er henkogt eller frysetørret, kan I roligt handle flere glas og one pot retter ind og have stående i køkkenskabet. Vores mad har en holdbarhed på op til flere år, når den står trygt og mørkt i et køkkenskab. 

Perfekt til dage, hvor I ikke har fået handlet ind.

Perfekt til dage, hvor I bare gerne vil spise noget lækkert mad hurtigt.

Perfekt til dage, hvor børnene kan få lov til vælge pasta og bolognese, hvor I kan spise en mere voksen-pasta, der har fået tilføjet lækre krydderier, eller en lækker brasserie-ret.

Perfekt til kræsne børn, da vores retter indeholder velkendte ingredienser.

Perfekt til jer, der ønsker at give jeres børn mad uden tilsætningsstoffer.

Sammensæt mellem mad mellem 768 forskellige kombinationer

En af de største fordele ved at invitere Bonzos måltidskasse til familiebordet, er dets mulighed for at mix and match.

Kombiner et glas med eksempelvis bolognese, chili con carne eller chili sin carne, funghu con pomodori med en de forskellige one pot retter. I har nu vitterligt hundredvis af kombinationer for at hele familien kan spise lækkert og varieret – uden komplicerede indkøb og frygten for unødvendig madspild.

kødboller med basmatiris med karry bonzo måltider

Der er mange udfordringer ved at lave mad til hele familien, og det er helt OK at lede efter muligheder, der kan gøre den daglige madlavning til familien en smule nemmere (“Læg den pizza-menu og smartphone ned. Det var ikke hvad vi mente.)

Når du bestiller måltidskasse til familien fra Bonzo, gør du dig selv og din familie en tjeneste.

Spis mad børnene kan lide, hvor I forældre også nemt kan forkæle jer selv.

Bestil jeres familie måltidskasse i dag, og suppler med flere kombinationer til retter, jeres familie gerne vil prøve.

Køb trygt din mad hos Bonzo

 • Måltid til 2-3 dage i en pakke til en person
 • 100 % fri for tilsætningsstoffer

 • Sammensat af lokale produkter og råvarer af højeste kvalitet fra Italien og Frankrig

 • Mulighed for at tilføje flere færdigretter

 • Spis hjemmelavet mad, og undgå at spise noget, der ligger udenfor din kur

 • Stort udvalg at keto-venlige retter, der er rige på smag

 • 100 % tilfredsgaranti – 60 dages pengene tilbage garanti, uanset årsagen

 • Hurtig levering – Du får maden leveret til døren inden for 1-3 dage.

 • Fokus på at bekæmpe madspild

 • Miljøvenlig indpakning og nemt at sortere til affaldssortering

 • GDPR-sikret
 • Tilmeld dig nyhedsbrev og vær blandt de første der smager vores nye retter

Det siger vores kunder
Trustpilot

 • Super gode måltider

  Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn 🙂

  – Christopher
 • Overraskende god

  Det skulle prøves, for jeg syntes, konceptet var så anderledes, at det skulle have chancen. Starter godt med hurtig levering. Godt pakket.
  Maden ser ikke så lækker ud, når den hældes ud af glas og poser, men smagen er der faktisk ikke noget i vejen med. Alle de retter, vi prøvede (med undtagelse af kartoffelmosen) fik 4 ud af 5 stjerner af familien.
  Portionerne er dog lige lovligt små til os.

  – Susan
 • Nem tilberedning og lækre retter

  Nem tilberedning og lækre retter både som børnefamilie til aftensmad og som hjemmearbejdende til frokost.
  Gode priser.
  Enkelt booking process, hurtig levering og super kundeservice.

  – Jonas

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom