GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bavette Al Pesto Rosso

2-3 portioner / ca. 700 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 700 g

Tag med til Pesto-land, Norditalien, med denne skønne ret, hvor vi blander en rød pesto med den særlige pastatype, der kaldes Bavette – tynd som spaghetti, men med en konkav form.

Mere om retten

Tomat, mandler, basilikum og hvidløg. Den røde pesto i denne ret er sammensat af krydderurternes konge, basilikum, som dominerende smagsgiver sammen med de klassiske tomater og hvidløg – samt lækre mandler. I mange slags pesto er det pinjekerner, der bruges, men her er anvendt mandler, som giver en stor fylde og en dyb smag. Mandler er samtidig fyldt med gode olier og næringsstoffer, som gør den til en sund og vigtig ingrediens.

Bavette pasta er tynd ligesom spaghetti, men formen er mere flad og konkav. Det vil sige, at den er lidt mere strimlet – men skåret meget tyndere end tagliatelli, som mange kender som den flade pasta. Bavette kommer fra Genova-området i Norditalien og er den klassiske pasta her. Så med denne ret er du for alvor taget med os til Norditalien – her spises pesto og den særlige Bavette pasta!

TIP: Vil du have ekstra umami ind i din ret, kan du smelte 3-4 ansjoser i lidt olivenolie i en dyb pande, og så vende den færdige ret med dette. Drys evt. med ristede brødkrummer og få lidt ekstra knas i retten.

Sådan gør du

1) Bring 600 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en slip-let gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering.

TIP: Servér med et dryp olivenolie og revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%)) (87%), tomat (7%), mandler, salt, basilikum, hvidløg, ekstra jomfru olivenolie. Indeholder gluten. Kan indeholde spor af hasselnødder, soja, selleri, sesamfrø.

Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 700 g

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.