GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr.  |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Minestrone suppe – klassisk italiensk

2-3 portioner / ca. 1300 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 1300 g

Den klassiske minestrone suppe er en af de ikoniske retter fra Italien. Her i en udgave med sunde hvide bønner, røde linser, squash og mange andre skønne grøntsager.

Mere om retten

Der er nok næsten lige så mange opskrifter på klassisk italiensk minestrone, som der er italienske kokke til! Minestrone er en af de mest kendte retter fra Italien, og der er et hav af opskrifter, som varierer både efter kokkens temperament og smag og efter det område, hvor den bliver tilberedt.

Hos One Pot har vi valgt en af de allerbedste varianter. En dejlig suppe baseret på grøntsager og med skønne hvide bønner og røde linser, som er to gode kilder til protein, som har været brugt i århundreder i det rustikke landkøkken.

One Pot klassisk italiensk minestrone lægger sig op ad de bedste traditioner i det italienske landkøkken; den er tilberedt af de bedste råvarer, og de er sammensat, så suppen bliver et fuldgyldigt måltid, som fylder energidepoterne op, uden at du føler dig overmæt – i stedet har du en god følelse i maven. De mange grøntsager giver smagen fylde og raffinement, og de proteinrige bønner og linser tilføjer også sunde fibre, som er vigtige for din krop.

TIP: Klassisk italiensk minestrone er perfekt serveret lige fra gryden, rygende varm og med et drys parmesan. Prøv at give suppen et ekstra raffinement ved at komme lidt hakkede, friske krydderurter på hver portion – for eksempel bredbladet persille eller basilikum.

Sådan gør du

1) Bring 1,2 l vand og evt. 3 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det simre 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre over medium varme i mindst 18 minutter. Rør jævnligt under kogningen. Krydr med salt efter smag og dryp med olivenolie ved servering.

TIP: Tilføj under tilberedningen 80 g bacon i tern. Servér med ekstra jomfru olivenolie, revet parmesan og sort peber.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 26%, hvide bønner 26%, grøntsagsmix (squash, aubergine, løg, gulerødder, tomat, kartoffelmos, hvidløg), røde linser 20%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porre, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg). Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Vægt: 150 g
Tilberedt: Ca. 1300 g

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak! Du får snart tilsendt en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Først når du har godkendt vil du modtage mails og din rabatkode.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.