GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Minestrone suppe – klassisk italiensk

2-3 portioner / ca. 1300 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 1300 g

Den klassiske minestrone suppe er en af de ikoniske retter fra Italien. Her i en udgave med sunde hvide bønner, røde linser, squash og mange andre skønne grøntsager.

Mere om retten

Der er nok næsten lige så mange opskrifter på klassisk italiensk minestrone, som der er italienske kokke til. Minestrone er en af de mest kendte retter fra Italien, og der er et hav af opskrifter, som varierer både efter kokkens temperament og smag og efter det område, hvor den bliver tilberedt.

Hos One Pot har vi valgt en af de allerbedste varianter. En dejlig suppe baseret på grøntsager og med skønne hvide bønner og røde linser, som er to gode kilder til protein, som har været brugt i århundreder i det rustikke landkøkken.

One Pot klassisk italiensk minestrone lægger sig op ad de bedste traditioner i det italienske landkøkken; den er tilberedt af de bedste råvarer, og de er sammensat, så suppen bliver et fuldgyldigt måltid, som fylder energidepoterne op, uden at du føler dig overmæt – i stedet har du en god følelse i maven. De mange grøntsager giver smagen fylde og raffinement, og de proteinrige bønner og linser tilføjer også sunde fibre, som er vigtige for din krop.

TIP: Klassisk italiensk minestrone er perfekt serveret lige fra gryden, rygende varm og med et drys parmesan. Prøv at give suppen et ekstra raffinement ved at komme lidt hakkede, friske krydderurter på hver portion – for eksempel bredbladet persille eller basilikum.

Er du udkig efter flere supper, så tag et kig på vores suppekasse. De forskellige supper kan alle købes individuelt.

Sådan gør du

1) Bring 1,5 l vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde.
2) Tilføj posens indhold.
3) Læg låg på og lad det simre i 30 minutter eller mere. Krydr efter smag og servér med et dryp olivenolie.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 26%, hvide bønner 26%, grøntsagsmix (squash, aubergine, løg, gulerødder, tomat, kartoffelmos, hvidløg), røde linser 20%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porre, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg). Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom