GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr.  |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Fagioli al Forno

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Fagioli al forno med masser af hvide bønner, tomat og peberfrugt kaldes også nogle gange for baked beans på italiensk vis. Men det er en meget mere raffineret ret – og du vil nyde den!

Mere om retten

Fagioli al Forno – bønner i ovn – er en rustik klassisk italiensk ret, som har mættet mange bønder gennem tiderne, når de er kommet trætte ind fra markarbejdet eller fra skovhugsten om vinteren. Nogle gange kaldes den for den italienske baked beans – og den har da også nogle fællestræk med den kendte ret, der ofte indgår i et fuldgyldigt engelsk eller amerikansk morgenmåltid; der er nemlig masser af møre, hvide bønner, som har simret i en tomatsovs.

Men dermed hører ligheden også op. Bonzos Fagioli al Forno er en lettere ret med en sovs, der udover at være baseret på tomater rummer masser af peberfrugt og andre grøntsager – ingredienser, der giver en frisk og behagelig sovs omkring de hvide bønner.

Bønner og andre bælgfrugter indgår i mange retter i Sydeuropa – ja, i hele verden. Bælgfrugter giver nemlig gode proteiner, og hvis du har valgt at leve fuldt vegansk, er netop fokus på proteinkilder vigtige. Bælgfrugter er også fyldt med fibre og andre gode sager, så de har en positiv indvirkning både på din sundhed og på din mavefornemmelse!

Du kan servere Fagioli al Forno på flere måder; helt klassisk ved blot at varme den op i en gryde og så servere den med et godt stykke brød eller også Bonzos majspasta fra vores Sidedish serie. Så får du italiensk stemning omkring middagsbordet, men undgår gluten, sådan som mange moderne mennesker gerne vil.

Prøv også at bruge retten som fyld på en pizza – køb bare dejen klar til brug – og spis den med ekstra lækkert, frisk grønt som eksempelvis avokado skåret i skiver og lagt smukt hen over den bagte pizza.

Et grønt drys med friske basilikumblade eller andre krydderurter er bestemt ikke af vejen!

Servér eventuelt denne skønne, veganske gryderet, som er helt uden konserveringsmiddel, med Bonzos majspasta. Pastaen koges på 10 minutter – mens du varmer din Fagioli al Forno op. Så har du et fuldgyldigt, sundt måltid på bare 10 minutter!

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Udblødte hvide bønner (35 %), peberfrugter (18 %), tomatpuré (16 %), løg, solsikkeolie, gulerødder, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak! Du får snart tilsendt en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Først når du har godkendt vil du modtage mails og din rabatkode.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.