GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Majs- og rødbedepasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Denne glutenfri pasta er fremstillet af økologisk hvid majs, rødbede og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper eller pastasalat. Og så er den flot på tallerkenen med sin røde farve!

Denne pasta af økologisk hvid majs og rødbede er formgivet som fusili. Det er nok den mest populære pastatype i alle familier! De snoede pastastykker er populære på tallerkenen hos både børn og voksne. Brug dem til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto. Fusili er af størrelse som penne, men snoede og uden hul i midten. Formen gør, at saucen binder sig godt til denne form for pasta.

Majs er en kornsort – ja faktisk et kæmpestort græs. Hvid majs er en af de mange forskellige sorter. Man har dyrket majs i Amerika i årtusinder. Europæerne lærte majs at kende, da de erobrede land i Amerika i 1400-1500-tallet. Siden har vi lært at spise majs overalt i verden. Majs er en vigtig del af mange lækre retter. Italienerne fandt hurtigt ud af at lave polenta af majsmel, og nu også denne lækre veganske pasta. Med majspasta kan du få alle pastaglæderne uden at få gluten med i købet.

Rødbeden giver en flot farve til denne pasta. Det er en vigtig rodfrugt med mange gode egenskaber og et godt indhold af vitaminer og mineraler.

Sådan gør du

Koges 5-6 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom