GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Rød linsepasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Bonzo glutenfri pasta er fremstillet af økologiske røde linser og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper eller pastasalat. Og så er den fyldt med protein – ideelt til dig, der træner.

Denne linsepasta er formgivet som cacarecce. Det er en pastatype, som har rødder på Sicilien, hvor den bruges til de traditionelle pastaretter. Du kan bruge dem til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto. Den spises desuden ofte sammen med saucer baseret på friskost af forskellig slags. Casarecce har samme størrelse som almindelige penne, men er snoet omkring sig selv. Det gør, at saucen binder sig ekstra godt til denne form for pasta.

Linser er en bælgfrugt ligesom ærter og bønner. Linser har tjent mennesker som proteinkilde og basisernæring gennem årtusinder. Linser er en vigtig del af lækre retter fra Østen, Mellemøsten og Nordafrika. I dag er linser også en vigtig del af en klimavenlig kost, hvor de giver dig mulighed for at få masser af nyttigt protein og samtidig skære ned på kødet.

Sådan gør du

Kog pastaen al dente og nyd den milde smag til alt, der fortjener en god pasta.

Koges 3-5 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Poule au Pot eller Funghi con Pomodori. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom