GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Aftensmad til 1 person på under 15 minutter

Denne artikel er til dig, der leder efter en løsning til de dage, hvor din aftensmad skal være klar på din tallerken uden alt for meget forberedelse.

Mad til 1 person aftensmad

Operation aftensmad: Den involverer planlægning, indkøb og tilberedning, der, når man kun skal lave mad til sig selv, ofte er lige så opmuntrende som at se en kærlighedsfilm alene i sofaen.

Det bliver ikke bedre af, at man også selv står med opvasken efterfølgende. Og en gryde der er brændt på, er svær at gøre ren, uanset hvor mange der har spist.

Hvis du står over for denne problemstilling flere gange om ugen, er det måske på tide at kigge på måder, hvorpå du kan spise lækker aftensmad til 1 person.

Det er her, Bonzo kommer ind i billedet.

  • Mad på højest 30 minutter, hvor du har mad til to dage i én portion.
  • Udforsk godt 75 forskellige retter, der tager udgangspunkt i italienske og franske traditioner. 
  • Få maden sendt lige til døren og slip for at handle aftensmad ind til dig selv.
  • Ideelt for singler der gerne vil have en nem og sund løsning på aftensmad.
aftensmad til en person på under 15 minutter

Bonzo er mad i glas, (næsten) som du kender det fra supermarkedet

Når du spiser Bonzos mad, behøver du hverken at være uddannet kok eller have arbejdet på en restaurant i flere år for at spise, som de gør i Italien eller Frankrig. Det er ideelt for dig, der laver aftensmad til dig selv. 

Med inspiration fra det italienske køkken sammensætter vi pasta af højeste kvalitet med nøje udvalgte krydderier. Når vores køkkenproduktion har lavet maden, er den i realiteten klar til at blive serveret. I stedet bliver den i stedet pakket i glas, der er hermetisk lukket. På den måde bibeholder man smag fra krydderierne. Når du køber den, smager den derfor, som var den anrettet tilbage i det køkken, maden blev lavet.

I vores franske brasserie-serie tager vi udgangspunkt i franske traditioner, når vi sammensætter klassiske franske retter. Maden er hældt på glas, vakuumeret og sendt afsted til kvalitetsbevidste singler i Danmark.

Bonzos færdigretter adskiller sig alligevel lidt fra det, du ellers finder på hylden i supermarkedet. De glas, du normalt finder i supermarkederne, har fået tilsat E-numre samt andre smagsforstærkere og tilsætningsstoffer, for at de kan holde længere. Bonzos mad har ingen tilsætningsstoffer – kun gode råvarer, som hvis retten blev lavet på en restaurant til spændte, sultne gæster.

Spar tid hver dag på madlavning og opvask, da mange af Bonzos retter er one pot retter – retter du kan tilberede og lave i én gryde. Du kan selv vælge, om du vil sammensætte retterne med enten ris, pasta, couscous eller cavatelli – som alle blot kræver noget vand og lidt olie.

Der er ingen grund til at finde skærebræt, kniv eller andre køkkenredskaber frem. Vi har gjort alt det, der tager tid og kan gøre madlavning uoverskueligt. Vi har endda lavet en måltidskasse til 1 person med alle vores favorit-retter til singler – helt enkelt.

Nemt at lave mad til to dage i træk eller spise igen senere på ugen

Bonzos mad er mad pakket til 1-2 personer, og nogle gange har en ret mad til 2-3 personer. Men dette betyder blot, at du bare skal hælde halvdelen af glassets eller posens indhold i gryden, når du tilbereder dine retter.

Maden i glasset holder sig frisk, efter det er blevet åbnet, 3-4 dage; hvis du da kan vente så længe med at spise måltidet igen.

Hvis du bestiller et udvalg af Bonzos mad hjem til køkkenet, så har du altid mad, som er rig på smag, der kan holde længe. Maden er hurtig at lave (også til én person), uden du skal have dårlig samvittighed over al den ekstra emballage. At spise solo med Bonzo er både ret nemt, ret hurtigt og ret godt for at bekæmpe madspild – også selvom du laver aftensmad til 1 person.

aftensmad til 1 bonzo færdigretter

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom