GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bolognese med Pappardelle

2-3 portioner / ca. 1320 g

Portioner

Klar på

124 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1320 g

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Pappardelle med Karl Johan svampe

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Dette måltid er alt, hvad vi forstår ved et italiensk måltid: Klassisk kødsovs opkaldt efter et af Italiens fineste madcentre, nemlig Bologna, og den herlige pastavariant Pappardelle.

  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Pappardelle med Karl Johan svampe (DK1531)
Mere om retten

Her i en udgave med Karl Johan svampe, som giver ekstra aroma og smag til dit måltid.  Den brede pasta er særlig velegnet til Bolognese, fordi sovsen har en stor flade, den kan smyge sig omkring.

TIP: Bolognese serveres ofte med et drys reven parmesan. Suppler også gerne med et drys friskhakkede krydderurter – for eksempel persille blandet med lidt oregano eller timian.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pappardelle:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Bolognese

INGREDIENSER: Hakket kød (46%) (kød af gris 32% og oksekød 14%), vand, tomatpuré (22,4%), stivelse, løg, tomater, sukker, hvedemel*, salt, gærekstrakt, krydderier, rapsolie, basilikum, oregano. *Gluten allergene


Pappardelle

INGREDIENSER: Æggepasta (durumhvede (semolina), æg (min. 20%)) (95%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (4%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder gluten.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.