GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Keto gæstemad – til dine træningsbuddies

Dine træningsvenner kommer over til mad, men hvad skal du servere for dem? Læs videre og få svaret.

keto gæstemad til dine træningsbuddies

Det er måske ikke alle i hjemmet, der har besluttet sig for at være på en KETO kur. Men heldigvis har du venner, du kan invitere over til en omgang KETO gæstemad. I denne artikel giver vi dig nogle anbefalinger til nogle nemme måltider, du sagtens kan lave, efter dine gæster er ankommet.

Her får du nogle anbefalinger, vi allerede har samlet i to KETO måltidskasser til dig. Denne kasse er fyldt med mad, der er ideelt til dig, der tager nogle venner med hjem efter træning – både til frokost eller aftensmad.

Keto gæstemad, din gæster og din forbrænding vil elske

Keto gæstemad – til når du skal imponere

Har du inviteret gæster over, der gerne vil følge KETO principperne, men også have forkælet smagssanserne? Så bør du se nærmere på retterne i vores KETO kasse. Hvert måltid er normalt nok til 2-3 personer, men vi vil nok anbefale, at I beregner et glas til to personer, og så evt. supplerer op med noget grønt, så I er garanteret nok protein pr. person.

  • Oksegullasch – Denne simple, men smagfulde ret er altid en vinder blandt dem, der ønsker et højere proteintab i forbindelse med at tabe sig eller blot øge mængden af protein. 
  • Ragout al paccantino – Auberginer, løg, peberfrugter og andre grøntsager gør denne ret til et godt supplement til netop oksegullasch. Du åbner ganske enkelt begge glas, hælder indholdet fra begge i en gryde og venter 10 minutter i planke, mens maden varmer op.
  • Bolognese – uden spaghetti vel og mærke. Hvis du vil servere keto gæstemad, der holder sig inden for principperne, må du luge ud i de traditionelle måltider. Erstat pastaen med grøntsager eller en salat, men husk at styr uden om rodfrugterne og bønnerne.
  • Vegansk bolognese – Samme princip som ovenover, men blot en vegetar udgave. Den primære ingrediens er tomater, der indeholder A, K, C og folat, som styrker dit immunforsvar. Suppler med snittet spidskål eller en salat.
  • Kødboller i tomatsovs – Klasse köttbullar, som svenskerne kalder det. Retten består primært af halvt oksekød, halvt tomatsovs. Du får hele 11 gram protein per 100 gram, og er derfor en KETO ret, din gæster garanteret vil elske.
  • Funghi con pomodori – Svampe med tomat. Med blot 6,6 gram kulhydrater holder du og dine gæster dig inden for det anbefalede 50 gram kulhydrater.

Alle disse retter finder du i vores KETO måltidskasse. Alle retterne kan laves på ca. 10 minutter. Spørgsmålet er bare, hvem af jer der kan nå at lave flest burpees, inden maden er færdig?

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom