GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Keto gæstemad – til dine træningsbuddies

Dine træningsvenner kommer over til mad, men hvad skal du servere for dem? Læs videre og få svaret.

keto gæstemad til dine træningsbuddies

Det er måske ikke alle i hjemmet, der har besluttet sig for at være på en KETO kur. Men heldigvis har du venner, du kan invitere over til en omgang KETO gæstemad. I denne artikel, giver vi dig nogle anbefalinger til nogle nemme måltider, du sagtens kan lave, efter dine gæster er ankommet.

Her får du nogle anbefalinger, vi allerede har samlet i to KETO måltidskasser til dig. Denne kasse er fyldt med mad, der er ideelt til dig, der tager nogle venner med hjem efter træning – både til frokost eller aftensmad.

Keto gæstemad, din gæster og din forbrænding vil elske

 • Oksegullasch – Denne simple, men smagfulde ret er altid en vinder blandt dem, der ønsker et højere proteintab i forbindelse med at tabe sig eller blot øge mængden af protein. 
 • Ragout al paccantino – Auberginer, løg, peberfrugter og andre grøntsager gør denne ret til et godt supplement til netop oksegullasch. Du åbner ganske enkelt begge glas, hælder indholdet fra begge i en gryde og venter 10 minutter i planke, mens maden varmer op.
 • Bolognese – uden spaghetti vel og mærke. Hvis du vil servere keto gæstemad, der holder sig inden for principperne, må du luge ud i de traditionelle måltider. Erstat pastaen med grøntsager eller en salat, men husk at styr uden om rodfrugterne og bønnerne.
 • Vegansk bolognese – Samme princip som ovenover, men blot en vegetar udgave. Den primære ingrediens er tomater, der indeholder A, K, C og folat, som styrker dit immunforsvar. Suppler med snittet spidskål eller en salat.
 • Kødboller i tomatsovs – Klasse köttbullar, som svenskerne kalder det. Retten består primært af halvt oksekød, halvt tomatsovs. Du får hele 11 gram protein per 100 gram, og er derfor en KETO ret, din gæster garanteret vil elske.
 • Funghi con pomodori – Svampe med tomat. Med blot 6,6 gram kulhydrater holder du og dine gæster dig inden for det anbefalede 50 gram kulhydrater.

Alle disse retter finder du i vores KETO Classic måltidskasse. Alle retterne kan laves på ca. 10 minutter. Spørgsmålet er bare, hvem af jer der kan nå at lave flest burpees, inden maden er færdig?

 • Keto måltidskasseKeto mad levering

  KETO måltidskasse

  6 måltider inspireret af Keto

  375 kr.
  Tilføj til kurvKeto gæstemad – til når du skal imponere

Har du inviteret gæster over, der gerne vil følge KETO principperne men også have forkælet smagssanserne? Så bør du se nærmere på de fire retter i vores KETO Gourmet kasse. Hvert måltid er normalt nok til 2-3 personer, men vi vil nok anbefale, at I beregner et glas til to personer, og så evt. supplerer op med noget grønt, så i er garanteret nok proteiner pr. person.

 • Axoa – Kalvekød fra Baskerlandet med garneret peberfrugt. Denne simreret vil normalt tage adskillige timer at lave. Du skal blot bruge 20 minutter, men dine KETO gæster vil elske dig for den.
 • Blanquette de Veau er det møreste kalvekød i en lækker Sauce Blanquette. En formidabel KETO-ret til festbordet, som smager himmelsk.
 • Poulet aux Morilles – Kylling med morkler, svampe fundet i franske skove. Her får du en kraftig smag, som mere end rigeligt gør op for de kulhydrater, du og dine gæster inderst inde higer efter.
 • Osso Buco er kalveskanke med tomatiseret sauce, grøntsager og lækre krydderurter. Denne keto simreret oser også af mange timers forberedelse men tager blot 20 minutter at varme op.

Disse fire retter finder du som sagt i vores KETO Gourmet kasse. Et glas giver giver to mætte gæster, der gerne kommer forbi og spiser igen. Inviterer du til Bonzo KETO Gæstemad, skal du også kun bruge godt 20 minutter i køkkenet næste gang.

 • Poulet aux Morilles med quinoa nem mad fra bonzo

  KETO Gourmetkasse

  4 måltider til 2-3 personer inspireret af Keto

  796 kr.
  Tilføj til kurv • Keto måltidskasseKeto mad levering

  KETO måltidskasse

  6 måltider inspireret af Keto

  375 kr.
  Tilføj til kurv
 • Poulet aux Morilles med quinoa nem mad fra bonzo

  KETO Gourmetkasse

  4 måltider til 2-3 personer inspireret af Keto

  796 kr.
  Tilføj til kurv
0
DIN KURV
 • No products in the cart.