GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

KETO
Måltidskassen

5 retter til 1-2 personer

5 portioner svg icon

5 retter til
1-2 personer

Klar på

Fri fragt til pakkeshop

Rabat på abonnement

530 kr. tilgængelig på abonnement from Original price was: 530 kr..Current price is: 420 kr.. hver 2. uge

Værdi: Ca. 530 kr. + gratis fragt.

Hvor ofte ønsker du at modtage din måltidskasse?
Hvor ofte ønsker du at modtage din måltidskasse?

Glæd dig til en proteinrig måltidskasse. Vi har samlet et udvalg af vores KETO venlige retter, som du nemt kan supplere med i hverdagen.

Måltidskassen indeholder

Prøvepakken + første forsendelse i et abonnement* indeholder altid:

  • 1 × XL Bolognese
  • 1 × Sugo Di Pomodoro ai Peperoni
  • 1 × Ragu di Carni Bianche
  • 1 × Kødboller
  • 1 × Gullasch
  • 1 × Ragout al Paccantino
  • 1 × Ekstra Jomfru Olivenolie
  • 1 × Italiensk Parmesan

*Efter første forsendelse af et abonnement, skifter indholdet i måltidskassen med hver forsendelse.

Prøv uden binding

Mere om KETO Måltidskassen

Hos Bonzo har vi gjort det nemt for dig at få KETO-venlige hverdagsretter på bordet til at supplere din madplan. Retterne kræver hverken tid eller planlægning i køkkenet, perfekt til de dage, hvor det det gerne må gå lidt hurtigt.

Retterne, du modtager, er proteinrige samt fiber – og kulhydratfattige. Brug retterne når tiden ikke er til at forberede et KETO-måltid fra bunden. Åbn et glas og nyd retten kold direkte fra glasset eller varm den op.

TIP! Retterne er rigtig gode sammen med fint smittede frisk sommerkål , blomkål, frisk spinat eller andre skønne kålarter.

Fedtindholdet i KETO er betydeligt højere end i andre kostplaner. Det skyldes, at man gerne vil opnå det, man kalder for ketose. Det vil sige, at man stille og roligt vænner kroppen til at forbrænde fedt fremfor kulhydrater. KETO livsstilen er især også populær hos dem, der er fysisk aktive pga. det høje indhold af protein.

Derudover er retterne langtidsholdbare, så du nemt kan opbevare dem i køkkenskabet til de dage, hvor det bare gerne må være nemt. Af den grund henvender måltidskassen sig også til dig, som blot er nysgerrig på KETO princippet eller ønsker nogle proteinrige alternativer til hverdagen, som ikke kræver tid i køkkenet.

Indholdet varierer fra gang til gang men tager udgangspunkt i nogle af de mere proteinfyldte produkter fra vores sortiment, som du finder lige her.

Prøv uden binding
Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares glasset tillukket i køleskab op til 4 dage.

Mere om KETO Måltidskassen

Mange af Bonzo’s færdigretter kan bruges som supplement til en KETO livsstil. Retterne er proteinrige samt fiber – og kulhydratfattige. 

TIP! Servér dem sammen med fint smittede frisk sommerkål, blomkål, frisk spinat eller andre skønne kålarter.

Vi insisterer på, at alle vores retter laves af sommerens solmodne grøntsager, hvor smagen er bedst – men også hvor kulhydratniveauet er højest. Det bevirker, at kulhydrat niveauet ligger mellem 2-7% pr. 100g. Oplever du, at det er for højt til din KETO livsstil, kan du supplere med forskellige kåltyper, så summen af dit måltid holder sig inden for det niveau, du ønsker at følge. Vores erfaring er, at under 7g pr. 100g er rigtig fint i en KETO kost – men der er flere forskellige holdninger til det – så gør det, der passer ind i din hverdag. Det samme gør sig gældende for stivelse. Vi tilfører en lille smule stivelse for at få styr på retten. Men vi holder os dog inden for det naturlige indhold af stivelse som er forsvarlig ift. en KETO livsstil.

Protein-niveauet svinger fra meget højt i kødretterne til moderat i de grønne retter. Det passer fint ind en varieret KETO kost. Nyd en grøn ret – det er sundt og godt. Forsøg i det hele taget at gør din KETO livstil harmonisk. Her kan Bonzo hjælpe dig.

Derfor, brug BONZO retterne som et supplement, når det skal være hurtigt og lækkert. Eller som en hurtig frokost, når tiden ikke er til de store forberedelser.

Tilbehør: Tilkøb selv frisk spidskål, blomkål, spinat, broccoli, eller ligende grøntsager til at supplere retterne med.
Kassen indeholder mad til 2 personer, hvis der suppleres med tilbehør. Der er rigeligt mad til 1 person uden tilbehør.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom