GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Måltidskasser med færdigretter leveret til døren

Mad du får leveret til døren og blot skal varme op. Du behøver ikke engang finde knive frem eller tage forklæde på.

måltidskasser færdigretter

Du vil gerne skrue ned for hvor ofte du bestiller take-away, fordi det er dyrt, og fordi du ofte kommer til at bestille snacks og andre ting, du ved, du ikke bør spise.

Du er også træt af måltidskasser, hvor maden er fremragende, men du stadig skal lave mad efter en opskrift – som sjældent er ideelt når du har færdiggjort en lang arbejdsdag.

Du kan bestille alle ingredienser, du har brug for fra supermarkedet og få det leveret til døren. Men så skal du både finde ud af, hvad du vil spise, tilberede det, og finde en opskrift.

Hvis bare der var et udvalg af måltidskasser med færdigretter, der kombinerede de tre løsninger, hvor du kunne få leveret mad, der ikke kræver nogen nævneværdig klargøring, men indeholder alt det, du har brug for, til at spise et lækkert måltid de dage, hvor du ikke gider at lave mad men stadig ønsker at spise godt.

Lad mig introducere dig til Bonzos Levering af Måltidskasser med færdigretter. Vi kalder det: Gourmet Fastfood.

Vores udvalg af måltidskasser med færdigretter til dig og din familie

Vores retter består primært af simremad på glas og one pot retter.

Lad os se på, hvad du har at vælge imellem:

Familiekassen

Vi har samlet klassiske færdigretter i denne måltidskasser til hele familien. Du får tre måltider, der både er børnevenlige men også interessante for voksne, der gerne vil have et ukompliceret måltid. Et godt valg, der følger godt i trenden med, at børnefamilier elsker måltidskasser.

Vegansk familiekasse

Få klaret aftensmaden i et svuptag med disse færdigretter i den veganske familiekasse måltidskasse. Kassen indeholder de tre retter chili sin carne med basmatiris, pennette med funghi con Pomodori og ragout al Paccantino med ditalini.

KETO måltidskasse

Disse færdigretter er tænkt som et supplement til dig, der mangler nogle nemme alternativer i hverdagen og som stadig ønsker at holde sig inden for rammen ift. KETO livsstilen. Det er ikke tiltænkt som erstatning for de mange KETO opskrifter der findes. Men alle retterne er færdiglavet og skal blot varmes op.

Hvor nemt er det at lave Bonzos færdiglavet måltidskasser?

Som du kan se, er der rigeligt med måltidskasser med færdigretter at vælge imellem. 

Alle retterne kræver et minimum af tilberedelse, om end lidt mere end minutnudler.  

Du skal enten hælde retternes indhold fra glasset i en gryde og varme det op. One Pot retterne kræver blot at du sætter noget vand med lidt olie i kog, hvorefter retter er klar på mellem 10-18 minutter.
Overordnet set er der ingen tilberedning. Det har vi gjort for dig.

Fordelen ved Bonzos færdigretter er, at du kan købe det i januar og vente helt til december med at spise det, uden at det bliver dårligt grundet henkogning og frysetørrings-metoderne.

Hvad kendetegner Bonzos måltidskasser med færdigretter

Der er intet abonnement. Så ja, du skal selv huske at bestille mere mad, når du er ved at løbe tør. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, modtager du ca. en gang om ugen eller hver anden tilbud på flere færdigretter, der indgår i forskellige og måske helt nye måltidskasser. 

Vores mad er, som de eneste måltidskasse-udbydere på markedet, henkogt og frysetørret. Hvis du ikke kender til det, så kan du læse om det, ved at klikke her:

  • Henkogning. Hvorfor smager henkogt mad af så meget? Og kan det passe, der ikke er nogle tilsætningsstoffer i det?
  • Frysetørret mad. Se hvorfor det er så smart, og hvorfor du allerede har spist det langt oftere end du tror, og hvorfor det er smarte færdigretter at have i sit køkken.

Når du køber Bonzo, får du det bedste af take-away, opskrift-baserede måltidskasser og shopping fra supermarkederne. Det er færdigretter, der kan laves på kort tid af høj kvalitet.

Dét er Gourmet Fastfood.

Scroll op for at vælge hvilken måltider, vi skal pakke og sende til dig. Bestil i dag, og hav maden klar indenfor 1-3 hverdage. Husk også at tilmelde vores nyhedsbrev og modtag mails, når vi har måltidskasser tilbud, konkurrencer og andre rabatter på vores sortiment.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom