GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Proteinrig mad der er nemt at lave

Vind kampen over de sidste kilo med vores udvalg af proteinrig mad, der kan laves på maks. 30 minutter uden tidskrævende tilberedning.

proteinrig mad

Du ved allerede, at for at få proteinrig mad kan det med fordel indeholde elementer som sojabønner, røde linser, tun, kylling og så videre. En af de store kilder til protein er fisk. Men retter med fisk er ikke altid de nemmeste at tilberede. Fisk kan være dyrt og skal helst handles ind samme dag, de skal tilberedes, med mindre varen er på frost. Godt, men ikke så praktisk.

Især ikke, hvis du træner meget og har fokus på vægttab. Du vil nok hellere bruge din tid på at være i planke og ude at løbe, end du vil gå rundt i et supermarked på udkig efter mad med meget protein i.

Hvad hvis der var en måde at spise proteinrig kost til aftensmad uden besvær?

Det kan du med Bonzos proteinrige mad.

Bonzo er en leverandør af færdigretter med et udvalg af proteinrig mad, der er nemt at lave til aftensmad.

Det er især vigtigt, hvis du taber dig, at du får proteinrig kost til flere af dine måltider. En af de populære og veldokumenterede metoder er keto-kuren.

Bemærk: Vi hverken er, eller påstår at vi er kosteksperter. Vi referer til egne erfaringer og forskning og viden fra ernæringseksperter, når det kommer til kostråd. Er du i tvivl, så kontakt din læge, før du lægger din kost om.

I denne artikel vil du blive præsenteret for nogle muligheder, så du nemt kan få dit ønskede protein-indtag gennem mad, der ikke kræver mange ture til supermarkedet eller meget tid i køkkenet.

Hvis du arbejder hjemme, skal du også selv stå for frokosten. Du får mulighed for at lave nem proteinrig mad til aftensmad, hvor der er mad nok til frokost til dagen efter, hvis du spiser alene. Alternativt er der mad nok til to personer, hvis I supplerer det op med en sidedish.

Bestil en måltidskasse, der indeholder mad med højt proteinindhold

Træning tager tid, og madlavning forbrænder ikke mange kalorier. Det har vi fundet løsningen på. I stedet for at handle ofte ind og lede efter dåseåbneren til din dåsetun, så bestil en keto måltidskasse fra Bonzo. Den indeholder nemt-at-lave protein kost. 

Maden i måltidskassen er langtidsholdbar, som du kender fra mad på konserves, og du kan derfor trygt købe en måltidskasse uden at være bange for at skulle smide mad ud. 

Vi har følgende to måltidskasser med proteinrig aftensmad, der fungerer godt som supplement til træningen, hvis du er træt af at drikke proteinshakes og proteinbars. De kan snildt passes ind i en keto-diæt.

Bemærk i øvrigt, at der er kommet nye videnskabelige undersøgelser, der viser, at en keto-diæt kan have meget positve virkninger på diabetes. KETO er ikke alene en god kostplan, hvis du vil fokusere på at holde dig i form gennem low carb og proteinrig kost og både kunne realisere et vægttab og få masser af energi. De nye undersøgelser har vist, at en KETO diæt også kan være et aktivt middel til at regulere en sukkersyge og i mange tilfælde kan betyde, at man kan nedsætte sin insulindosis med op til halvdelen. Du kan læse mere om undersøgelsen her.

Du kan nemt bestille yderligere produkter eller flere af de samme, hvis du ønsker at supplere flere proteiner til din bestilling med retter fra vores sortiment

Har du forslag eller råd til, hvordan vi kan gøre kasserne endnu bedre, så skriv gerne til os.

Velbekomme og god træning.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom