GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Slanke måltidskasser

Færdiglavet slankemad leveret til døren, så du slipper for at skulle finde sunde opskrifter til slankemad.

slanke maaltidskasser

Inspiration til slankekuren

Hvad kan man gøre, for at gøre en slankekur nemmere. Vi har samlet vores idéer her i artiklen, hvor vi ser på:

Bonzo – Din træningspartner til slankekuren

Du er godt i gang med en slankekur, men er ved at løbe tør for idéer og energi til at finde nye opskrifter på slankemad, der mætter til aftensmad.

Det er svært at retfærdiggøre udgifterne på sund take-away til de lange arbejdsdage, hvor du ikke magter at lave kaloriefattig måltid, du ikke fortryder kort efter, du har forladt spisebordet.

Hvad du har brug for, er et nemt supplement med måltider bestående af mad der slanker –  gerne på under 500 kalorier – som ikke kræver meget tid eller indsats i køkkenet.

Det er vist på tide, at du bliver introduceret for Bonzos slanke-måltidskasser leveret til døren.

  • Et stort udvalg af slankeretter både med kød eller grønne alternativer
  • En slankekasse der kun indeholder retter, der kan laves på under 15 minutter
  • Alternativ til slanke måltidskasser, der kræver meget tilberedning i køkkenet og kommer med mere madspild.
  • En fremragende løsning til dig, der gerne vil tabe nogle kilo, og søger inspiration til kalorielet mad til en eller flere dage om ugen.

Bonzos Fitness Måltidskasser er en nem måde at lave sund slankemad uden at skulle finde eller følge opskrifter, der supplerer din eksisterende madplan

Hvis du er godt i gang med at tabe dig, vil du opdage, at når du bestiller en sund måltidskasse med aftensmad til vægttab, bliver det nemmere at holde. 

Hemmeligheden ligger i, at maden smager godt, så du har lyst til at spise den igen. Kalorielet aftensmad der faktisk smager af at noget. Fordi det kan betragtes som slankekost, er det helt O.K at spise det. Derudover er maden nem at lave. Så når du kommer hjem fra arbejde eller fra træning og er sulten, kan du relativt nemt spise noget, der følger din slankekur på maks 30 minutter.

Hurtig mad kan sagtens være slankemad

Hurtig mad er ikke lig med dårlig eller usund mad. Vi ynder at kalde vores mad for gourmet fastfood af to årsager: Det er vitterligt gourmet mad, lavet af professionelle kokke i Frankrig og Italien. 

Efter maden er lavet, er det, i stedet for at blive serveret for gæster, hældt i et glas, som er luftforseglet, hvormed smag, vitaminer og mineraler bibeholdes. Men da der ikke er noget luft i glassene og ikke kan komme luft ind, kan der ikke danne sig bakterier, hvorfor maden kan holde længere. Der er ikke tilført nogle usunde tilsætningsstoffer eller smagsforstærker kemikalier.

Et ret nemt alternativ til andre sunde slanke måltidskasser

Du har et mål om at ville tabe dig, korrekt? Så at modtage en måltidskasse, hvor du først skal finde ud, hvilke varer der passer til hvilken opskrift og derefter i gang med at snitte, skære, brassere og hvem ved, for overhovedet at komme i gang med at spise kan stå i vejen for din succes? Især hvis det er, når du lige har hørt på en lidt for entusiastisk bike spinning instruktør i 55 minutter, og bare gerne vil have et bad og noget mad.

Her er løsningen. Tag en lækker ret som en Petit Salé aux Lentilles – confiteret grisekød i forskellige udskæringer som pølse m.v., kogt i sauce og med grønne linser. En ret der er rig på protein. Hvem siger, at du ikke må spise gourmet mad, fordi du gerne vil spise sundt. Ikke os. Og Petit Salé aux Lentilles er blot et eksempel på en ret, der kommer med i måltidskassen, som du som sagt får leveret lige til din dør.

Slankekure og sund livsstil kræver mere mentalt overskud, end blot at spise noget der gør en mæt. Så hvorfor gøre det unødvendigt sværere for sig selv?

Du ved, at madlavning efter træning for ofte leder til, at du spiser noget usundt i stedet, i stedet for at holde dig til en kaloriefattig aftensmad.

Fjern forhindringerne i din livsstil og lær hvordan, du kan lave en slanke aftensmad med en slanke måltidskasse fra Bonzo.

Vi har lavet to kasser med fokus vægttab, baseret på KETO filosofien, som har været utrolig populære, og som vi håber, du også vil få succes med. 

Du kan læse en interessant artikel om KETOse diæten fra sundhedsmagasinet iform ← her.

Bestil en eller flere slanke måltidskasser i dag

Bestil i dag, og modtag din mad indenfor 1-3 dage.


VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom