GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bolognese med Pappardelle

2-3 portioner / ca. 1320 g

Portioner

Klar på

129 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1320 g

Bolognese

Bolognese med kød, tomat, grøntsager og duftende krydderier – det er indbegrebet af det italienske køkken og skøn hverdagsmad.

Pappardelle med Karl Johan svampe

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Dette måltid er alt, hvad vi forstår ved et italiensk måltid: Klassisk kødsovs opkaldt efter et af Italiens fineste madcentre, nemlig Bologna, og den herlige pastavariant Pappardelle.

  • 1 ✕ Bolognese (DK1036)
  • 1 ✕ Pappardelle med Karl Johan svampe (DK1531)
Mere om retten

Her i en udgave med Karl Johan svampe, som giver ekstra aroma og smag til dit måltid.  Den brede pasta er særlig velegnet til Bolognese, fordi sovsen har en stor flade, den kan smyge sig omkring.

TIP: Bolognese serveres ofte med et drys reven parmesan. Suppler også gerne med et drys friskhakkede krydderurter – for eksempel persille blandet med lidt oregano eller timian.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pappardelle:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Bolognese

INGREDIENSER: Hakket kød (46%) (kød af gris 32% og oksekød 14%), vand, tomatpuré (22,4%), stivelse, løg, tomater, sukker, hvedemel*, salt, gærekstrakt, krydderier, rapsolie, basilikum, oregano. *Gluten allergene


Pappardelle

INGREDIENSER: Æggepasta (durumhvede (semolina), æg (min. 20%)) (95%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (4%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder gluten.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom