GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Cavatelli Pugliesi med Porcini svampe

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Cavatelli Pugliesi med Karl Johan svampesauce er en ægte italiensk ret fra hælen af støvlelandet, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret.

Mere om retten

Apulien er en region omtrent midt på Italiens østkyst, og den udgør det, man kalder “hælen” på det støvleformede land. Her holder man af den rustikke Cavatelli pasta, som vi her har sat sammen med Porcini svampe, også kaldet Karl Johan svampe. Det er en af de bedste spisesvampe og en favorit hos italienerne i Apulien, som bruger svampen i et utal af retter.

Porcini betyder egentlig ’lille gris’, og det hentyder både til, at svampekødet har en fast struktur, lidt ligesom grisens kød, og en dyb smag med masser af umami, så svampen ofte bruges i en ret i stedet for kød. Sådan som vi gør det her i denne veganske ret.

Nyd de fine smagsnuancer, hvor pastaen og den lækre svampesauce går hånd i hånd. Kom gerne lidt revet parmesan eller tilsvarende vegansk variant på hver portion – det giver en ægte italiensk smag.

TIP: Prøv med et drys af frisk basilikum eller bredbladet persille på hver portion. Retten får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Begræns dig ikke kun til den lækre pastaret. Udforsk hele Bonzos sortiment, for flere lækre retter.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 93%, Karljohan svampe (Boletus edulis) 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karljohan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.