GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Fuldkornspenne med Ragout al Paccantino

2-3 portioner / ca. 1350 g

Portioner

Klar på

Vegansk

124 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1350 g

Auberginen spiller en hovedrolle i dette måltid. Vi bruger ikke så meget aubergine her i Danmark, men mange har stiftet bekendtskab med den på de fantastiske torvemarkeder i Sydeuropa, og det er da også her, at vi har hentet dette skønne måltid.

 • 1 ✕ Fuldkornspenne i aubergine og tomat (DK1920)
 • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
Mere om retten

Auberginen får selskab af tomater, peberfrugter og løg i vores Ragout al Paccantino. Det er en ret, der stammer fra Syditalien, og den er simpelthen fyldt med sommerens varme, som giver smag og duft til ragouten.

Det hele fuldendes med pasta med aubergine, tomat og svampe – ved at kombinere de to retter, får du et sundt, lækkert og mættende måltid, som hele familien vil elske.

Pastaen i dette måltid er fuldkornspenne. Med fuldkorn får du alle kim og skaldele fra den solmodne hvede med i din mad, og dermed er dette måltid med til at opfylde kostrådet om at spise fuldkorn hver dag. Hele måltidet er vegansk og dermed også en lille hjælp til klima og miljø.

TIP: Alt med aubergine og tomat holder af et drys friskhakket, bredbladet persille. Lidt brødkrummer ristet i olie sammen med lidt knust hvidløg giver et dejligt knas på måltidet.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Fuldkornspenne:

1) Bring 750 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

Begynd gerne med at tilberede One Pot Fuldkornspenne i aubergine og tomat og kom Ragout al Paccantino fra glas i samme gryde. Når du opvarmer simreretten fra glas sammen med den færdige One Pot ret får du ekstra smag til dine Fuldkornspenne, og hele retten får en skøn konsistens.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Ragout al Paccantino

INGREDIENSER: Grillet aubergine (44%), grillet rød peberfrugt (16%), tomater (6%), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.


Fuldkornspenne i aubergine og tomatsauce

INGREDIENSER: Fuldkornspenne (økologisk durumhvede (semolina), vand (12,5 %)) (89%), tomat (5%), aubergine (3%), løg, hvidløg, Karl Johan svampe (Boletus Edulis) (3%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg. Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, soja og sesamfrø. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.