GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Arrabiata med Glutenfri Majspasta

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

99 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 900 g

Arrabiata

Arrabiata er smækfyldt med smag – fra auberginer, peberfrugt, tomat og ikke mindst chili.

Majspasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Arrabiata – krydret og aromatisk simreret fra Syditalien, fyldt med aubergine, peberfrugter, løg og tomat og krydret med paprika og chili.

  • 1 ✕ Arrabiata (DK1043)
  • 1 ✕ Majspasta (DK2187)
Mere om retten

Vores mest krydrede ret, som går perfekt med majspastaen, der er mild og behagelig. Og glutenfri, hvis du gerne vil undgå gluten i din mad.

TIP: Timian passer rigtig godt til denne ret, så pynt gerne hver portion med lidt frisk timian.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pastaen koges 4-6 min. i rigeligt, letsaltet vand.

Kog evt. majspastaen fem minutter i kogende, letsaltet vand, dræn vandet fra og kom den derefter op i gryden med Arrabiata. Så suger den ekstra smag til sig, og retten får en herlig konsistens. Eller kog pastaen færdig i vand og server den som den er til Arrabiataen.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Arrabiata

INGREDIENSER: Grillet aubergine (44%), grillet rød peberfrugt (14%), tomater, løg, solsikkeolie, chili (0,2%), salt, sukker, sort peber, laurbærblade.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.