GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ragout al Paccantino med Ditalini

2-3 portioner / ca. 1350 g

Portioner

Klar på

Vegansk

129 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1350 g

Ragout al Paccantino

Ragout al Paccantino er fyldt med auberginer og andre grøntsager og er et ægte måltid fra Syditalien.

Klassisk Ditalini pasta med bønner

Ditalini er en særlig type pasta, som er meget populær både i Apulien og længere sydpå på Sicilien. Denne ret kan for så vidt stamme alle steder fra, hvor man har brugt pasta i traditionel husmandskost – for en sådan ret er denne skønne servering med masser af smag og robusthed.

Vi forener Norditalien med Syditalien i denne ret: Ditalinien med den særlige bavette-pasta fra nord og Ragoût al Paccantino fra syd.

  • 1 ✕ Ragout al Paccantino (DK1111)
  • 1 ✕ Klassisk Ditalini med bønner (DK1968)
Mere om retten

Måltidet forener geografien på bedste vis: Pastaen er smagsat med en krydret rød pesto og Paccantino’en er fyldt med fyldige auberginer og masser af tomat og andet grønt. En fyldig, aromatisk og skøn ret, der spreder begejstring omkring bordet.

TIP: Smelt et par ansjosfileter i lidt olivenolie på en pande sammen med et knust fed hvidløg og brug det til at dryppe over måltidet. Kom evt. lidt ristede brødkrummer på for at få lidt knas i retten.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Ditalini:

1) Bring 850 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre i ca. 18-20 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj ½-1 dl kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt derefter salt, lad det stå i 1 minut og ibland evt. 1-2 spsk. varmt vand før servering.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Ragout al Paccantino

INGREDIENSER: Grillet aubergine (44%), grillet rød peberfrugt (16%), tomater (6%), løg, solsikkeolie, salt, sukker, sort peber, laurbærblade.


Ditalini med bønner

INGREDIENSER: Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%)) (86%), bønner (10%), moste kartofler, tomat, salt, hvidløg, persille, ekstra jomfru olivenolie. Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja, sesamfrø.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom