GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr.  |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Couscous med grøntsager fra Italien

2-3 portioner / ca. 750 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 750 g

Couscous med grøntsager er en let og velsmagende ret, som egner sig fint til en frokost, alene eller som tilbehør til kød- og fiskeretter.

Mere om retten

Couscous’ens historie går århundreder tilbage. Retten blev i tidernes morgen lavet med frø af hirse, som blev bearbejdet, så det kunne koges sammen til couscous. I dag er det hvede, der er basen i en couscous-ret. Her har vi kombineret den med lækre grøntsager, som er typiske for det mediterrane køkken: Zucchini, aubergine, gulerødder og kapers – og naturligvis tomat, ikke at forglemme.

Med den nuancerede smag fra de gode grøntsager er denne couscous en dejlig ret i sig selv. Nyd den til frokost, måske med et drys parmesan, som tilføjer smagsfylde og de strejf af umami, som kendetegner denne ost, hvad enten du vælger den i en traditionel udgave baseret på mælk eller i en vegansk udgave. Ledsaget af en grøn salat med en aromatisk vinaigrette-dressing er det en perfekt, let frokost.

Zucchini og aubergine er nogle af de mest ikoniske grøntsager fra Italien, og helt tilbage i det gamle Rom nød man zucchinier i stort tal. I dag kan man ikke gå på et italiensk marked uden at støde på de smukkeste zucchinier og auberginer i et utal af sorter og med forskelligt udseende. Auberginen er en basis-grøntsag, som skaber fylde, giver struktur, fibre og næring i mange retter. Både sammenkogte retter, supper og som her i en couscous, som får en ekstra dimension med de sunde grøntsager.

TIP: Italiensk couscous med grøntsager er som nævnt fin som en frokostret, måske med et drys parmesan og ledsaget af en grøn salat. Prøv også at bruge den som tilbehør til en simreret – Bonzo har et stort udvalg, som du kan prøve af til dette. Pynt gerne couscous’en med et drys finthakket, friskt grønt – det ser godt ud, giver et skud ekstra vitaminer og giver en frisk smag.

Vild med couscous? Så kan vi udover vores couscous med grøntsager også anbefale vores couscous med squash.

Sådan gør du

1) Bring 600 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre under låg til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilføj evt. lidt kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og servér med en anelse olivenolie.

TIP: Krydr med ½ tsk. eddike og servér med stegte tern af lyssej eller anden fast, hvid fisk, rullet i sesamfrø.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hele couscous (fuldkornsdurumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 90%, grøntsagsmix 6% (zucchini, aubergine, løg, gulerødder, tomat, kartoffelmos, porrer, hvidløg), tomater, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), kapers. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE, ÆG. Ikke tilsat glutamat, tilsætningsstoffer eller dyrederivater. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 750 g

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak! Du får snart tilsendt en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Først når du har godkendt vil du modtage mails og din rabatkode.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.