GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr.  |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Linsesuppe – klassisk ret med røde linser

2-3 portioner / ca. 1200 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 1200 g

Klassisk italiensk rød linsesuppe er rustik husmandskost med tomat, rodfrugter og porre og med smagsfylde fra krydderurter og hvidløg.

Mere om retten

Når de italienske bønder kom hjem fra arbejdet i marken, eller håndværkeren eller industriarbejderen kom hjem til middag, så stod der ikke så sjældent en dampende portion linsesuppe kogt på røde linser klar til dem – ikke mindst i de kolde måneder. En enkel og smagsfyldt suppe kogt på linser, grøntsager og hvidløg og med krydderurter efter årstiden.

Med One Pot klassisk italiensk rød linsesuppe kan du selv fornemme den hyggelige stemning, som en portion suppe giver omkring middagsbordet. Duften breder sig og roen falder på, og din krop vil nyde godt af grøntsagerne, linsernes gode proteiner og krydderiernes varme.

Linser er basis i husmandskosten overalt på jordkloden, og i Italien har man skabt enkle, rustikke og velsmagende retter med denne afgrøde, der kommer fra planten Ægte Linse. Linser giver proteiner, fibre og struktur i gryderetter og supper som denne klassiske italienske røde linsesuppe.

TIP: Hvis du vil give linsesuppen et grønt pift, så drys hakket kryddergrønt på – for eksempel en blanding af persille, basilikum og timian. Det giver smagen et ekstra raffinement. Og så ser det flot ud og smager godt med en skefuld flødeskum på hver portion.

Er du glad for italienske supper? Så prøv også vores skønne minestrone suppe.

Sådan gør du

1) Bring 1 l vand og evt. 2 spsk olie i kog i en stor slip-let gryde eller dyb pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, indtil det meste af vandet er absorberet (ca. 20 minutter). Tilsæt en suppeskefuld kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp med olivenolie ved servering.

TIP: Tilbered evt. retten med 5,5 dl vand og 4,5 dl tomatsauce i stedet for vand alene. Smag til med krydderier. Dryp med olivenolie og drys med sort peber og chili ved serveringen.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
SPELT 47%, røde linser 47%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), tomater, peberfrugt, gulerødder, persille, porrer, hvidløg. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, NØDDER, SOJA, SESAMFRØ.
Alle ingredienserne er købt tørrede.

Vægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 1200 g

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak! Du får snart tilsendt en bekræftelsesmail, som du skal godkende. Først når du har godkendt vil du modtage mails og din rabatkode.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.