GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Linsesuppe – klassisk ret med røde linser

2-3 portioner / ca. 1200 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 1200 g

Klassisk italiensk rød linsesuppe er rustik husmandskost med tomat, rodfrugter og porre og med smagsfylde fra krydderurter og hvidløg.

Mere om retten

Når de italienske bønder kom hjem fra arbejdet i marken, eller håndværkeren eller industriarbejderen kom hjem til middag, så stod der ikke så sjældent en dampende portion linsesuppe kogt på røde linser klar til dem – ikke mindst i de kolde måneder. En enkel og smagsfyldt suppe kogt på linser, grøntsager og hvidløg og med krydderurter efter årstiden.

Med One Pot klassisk italiensk rød linsesuppe kan du selv fornemme den hyggelige stemning, som en portion suppe giver omkring middagsbordet. Duften breder sig og roen falder på, og din krop vil nyde godt af grøntsagerne, linsernes gode proteiner og krydderiernes varme.

Linser er basis i husmandskosten overalt på jordkloden, og i Italien har man skabt enkle, rustikke og velsmagende retter med denne afgrøde, der kommer fra planten Ægte Linse. Linser giver proteiner, fibre og struktur i gryderetter og supper som denne klassiske italienske røde linsesuppe.

TIP: Hvis du vil give linsesuppen et grønt pift, så drys hakket kryddergrønt på – for eksempel en blanding af persille, basilikum og timian. Det giver smagen et ekstra raffinement. Og så ser det flot ud og smager godt med en skefuld flødeskum på hver portion.

Hvis du ikke kan få nok af Bonzos supper, så overvej vores suppekasse.

Sådan gør du

1) Bring 1,5 l vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde.
2) Tilføj posens indhold.
3) Læg låg på og lad det simre i 30 minutter eller mere. Krydr efter smag og servér med et dryp olivenolie.

Tip: Skær æblet i små tern og pres citronsaft over

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
SPELT 47%, røde linser 47%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), tomater, peberfrugt, gulerødder, persille, porrer, hvidløg. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, NØDDER, SOJA, SESAMFRØ.
Alle ingredienserne er købt tørrede.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom