GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Tomatsuppe

1-2 portioner / 480 g

Portioner

Klar på

Vegansk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 480 g

Tomatsuppe er en herlig ret til frokost eller aftensmad. Servér den som den er, varmet op i en gryde – eller måske iskold!

Mere om retten

Tomatsuppe med grøntsager er sydens sol samlet i en lækker suppe. Udover tomat har vi tilsat sunde råvarer som kartofler, gulerødder, peberfrugt og squash. De gode ingredienser giver en cremet og fyldig suppe, som er fin som selvstændig frokostret med et stykke brød til, eller som et let aftensmåltid eller måske en fin forret.

At spise suppe er en stor tradition i hele Sydeuropa. Hvor vi ofte forbinder suppe med vintermad, er suppe daglig-mad året rundt i eksempelvis Italien. Alle slags grøntsager bliver brugt til de gode supper, som indleder et måltid eller gør det ud for en hurtig frokost blot med et stykke lækkert brød til. Hvor vigtig suppe er i Italien, kan man se med egne øjne, hvis man slår op i den store kogebog ”Sølvskeen”. Den svarer til Madam Mangors eller Frk. Jensens kogebøger herhjemme – klassikere med alle de gode opskrifter, som vi kender som eksempelvis mormors tomatsuppe. I ”Sølvskeen” finder du hundredvis af suppeopskrifter – herunder også på verdens bedste tomatsuppe – hvis vi selv skal sige det.

Suppe er et enkelt måltid, men en god suppe er en kunst. I denne færdiglavet tomatsuppe har vi samlet den bedste smagsoplevelse, som en god tomatsuppe med tomater kan give. Vi har afholdt os fra brug af tilsætningsstoffer, og tilbyder ganske enkelt en god gammeldags tomatsuppe, som vores mormor lavede den.

Tomatsuppen kan serveres rygende varm lige fra gryden og er den perfekte ret, hvis humøret skal op en kold vinterdag. Men du kan faktisk også servere suppen iskold – lidt som den spanske Gaspacho-suppe, men lidt blidere i smagen og mere fyldig. Så er suppen perfekt på sommerterrassen – eller som en lille hurtig tomatsuppe som forret året rundt. Servér den i høje glas og pynt med en kvist basilikum – det ser rigtig flot ud og tilføjer en god smag til suppen.

Suppe serveres med et stykke godt brød til. Prøv også sprøde brødcroutoner vendt med lidt hvidløg – så bliver alle glade. Husk gerne et drys friskhakkede krydderurter, der både giver god smag og giver dig et skud friske vitaminer. 

Prøv denne lækre veganske tomatsuppe, til de dage, du gerne vil forkæle dig selv.  Bemærk også, grundet suppens sammensætning, kalder vi den også vores keto tomatsuppe, der kan indgå i en i ketokur.

Prøv også vores smagfulde veganske ærtesuppe.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Vand, tomatstykker (25%), squash (10%), gulerødder (7%), kartofler (6%), løg, rød peberfrugt,
pastinak, sukker, solsikkeolie, salt, sort peber, basilikum.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom