GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Tomatsuppe

1-2 portioner / 480 g

Portioner

Klar på

Vegansk

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 480 g

Tomatsuppe er en herlig ret til frokost eller aftensmad. Servér den som den er, varmet op i en gryde – eller måske iskold!

Mere om retten

Tomatsuppe er sydens sol samlet i en lækker suppe, som vi udover tomat har tilsat kartofler, gulerødder, peberfrugt og squash. De gode ingredienser giver en cremet og fyldig suppe, som er fin som selvstændig frokostret med et stykke brød til, eller som et let aftensmåltid eller måske en fin forret.

At spise suppe er en stor tradition i hele Sydeuropa, og hvor vi ofte forbinder suppe med vintermad, er suppe daglig-mad året rundt i eksempelvis Italien. Alle slags grøntsager bliver brugt til de gode supper, som indleder et måltid eller gør det ud for en hurtig frokost blot med et stykke lækkert brød til. Hvor vigtig suppe er i Italien, kan man se med egne øjne, hvis man slår op i den store kogebog ”Sølvskeen”. Den svarer til Madam Mangors eller Frk. Jensens kogebøger herhjemme – klassikere med alle de gode opskrifter, som vi kender. I ”Sølvskeen” finder du hundredvis af suppeopskrifter – herunder også på tomatsuppe.

Suppe er et enkelt måltid, men en god suppe er en kunst, og i denne tomatsuppe har vi samlet den bedste smagsoplevelse, som en god tomatsuppe kan give.

Tomatsuppen kan serveres rygende varm lige fra gryden og er den perfekte ret, hvis humøret skal op en kold vinterdag. Men du kan faktisk også servere suppen iskold – lidt som den spanske Gaspacho-suppe, men lidt blidere i smagen og mere fyldig. Så er suppen perfekt på sommerterrassen – eller som en lille forret året rundt. Servér den i høje glas og pynt med en kvist basilikum – det ser rigtig flot ud og tilføjer en god smag til suppen.

Suppe serveres med et stykke godt brød til. Prøv også sprøde brødcroutoner vendt med lidt hvidløg – så bliver alle glade. Husk gerne et drys friskhakkede krydderurter, der både giver god smag og giver dig et skud friske vitaminer.

Prøv også vores smagfulde veganske ærtesuppe.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Vand, tomatstykker (25%), squash (10%), gulerødder (7%), kartofler (6%), løg, rød peberfrugt,
pastinak, sukker, solsikkeolie, salt, sort peber, basilikum.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.