GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Ærtesuppe

1-2 portioner / 480 g

Portioner

Klar på

Vegansk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 480 g

Ærtesuppe samler den gode smag fra grønne, friske ærter og kombinerer den med gulerødder, kartofler og tomat, så du får en fyldig, cremet suppe.

Mere om retten

Ærtesuppe er en rigtig sommersuppe – forstået på den måde, at vi bruger friske grønne ærter i suppen, som høstes i sommertiden, hvor de har suget solens varme til sig, men endnu ikke er blevet modne.

De grønne ærter giver en god, frisk smag, og sammen med suppens øvrige indhold af blandt kartofler og tomat giver det en herlig suppe, der både egner sig som en fyldig frokostret og som aftensmåltid. Under alle omstændigheder serveret med et stykke godt og sprødt brød eller med brødcroutoner, som man ville servere den i Sydeuropa.

Ærtesuppe fra Bonzo er 100% vegansk, så du kan også nyde den, hvis du har valgt denne livsstil. Og som alle andre af Bonzo’s veganske retter er den forsynet med V-mærket, så du kan være sikker på, at den kun indeholder ingredienser, som er rent veganske.

I Frankrig serverer man nogle gange ærtesupper iblandet en deciliter champagne i hver portion. Det skulle du prøve – det giver perler på suppen og en frisk, let suppe, som får tilført ekstra dimensioner af den perlende vin.

Ærtesuppe er velegnet til at blive serveret rygende varm – så kan du en kold vinterdag genkalde dig sommerens lune dage med friske ærter fra ærtebedet. Du kan også vælge at servere suppen isafkølet – så bliver den en superlækker snack eller lille forret. Servér den kold i høje glas og gerne med en isterning, så du får den ekstra kold. Det er en raffineret ret, som du fint kan servere for familie og gæster.

Hvis du vil give ærtesuppen et ekstra pift, kan du komme et drys friskhakkede krydderurter på. Det understreger den grønne farve og giver dig et skud vitaminer, som der jo nok kan være brug for under vore himmelstrøg.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Vand, grønne ærter (21,5%), gulerødder (10%), kartofler (6%), løg, selleri, tomat (5%), solsikkeolie, salt, merian.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom