GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Pasta Fregola med broccoli

2-3 portioner / ca. 850 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 850 g

Få ekstra umami smag med denne ret, hvor pastamelet ristes, inden det bruges i dejen til den særlige pastaform, der nogle gange kaldes ’Sardisk couscous’.

Mere om retten

Kom med til Sardinien – øen i Middelhavet vest for Italien, og en ø rig på historie og med kulinarisk indflydelse fra mange folkeslag gennem tusinder af år. Her har fønikierne, grækerne, romerne og senere Spanien, Frankrig og nu Italien sat sine spor. Med Fregola pastaen finder du netop spor fra både den nordafrikanske madkultur med couscous i centrum og den italienske pastakultur. Faktisk kalder man nogle gange den lille pasta for den sardiske couscous, selv om det ikke er kerner som couscous, men en pastatype.

Pastaen har en særlig dyb smag, idet pastamelet traditionelt ristes, inden det bruges til denne type pasta, og det passer rigtig godt sammen med broccoli, som også anvendes i mange andre pastaretter. Tomat og hvidløg giver smagen et ekstra skud, så du får det rigtige indtryk af sardisk landkøkken, hvor der som overalt i Italien er stor respekt for at bruge enkle råvarer af højeste kvalitet.

Fregula

TIP: Rør en teskefuld smør eller en spiseskefuld aromatisk olivenolie i retten inden servering af en lækker pasta fregola med broccoli.

Sådan gør du

1) Bring 750 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre i ca. 16 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj 1 potageskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt derefter salt, lad det stå i 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering.

TIP: Tilsæt 100 g kogte muslinger før servering, og top retten med smørstegte brødkrummer og friskkværnet sort peber.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%)) (90%), tørret broccoli (5%), salt, tomat, hvidløg, ekstra jomfru olivenolie. Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja, sesamfrø.

Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 850 g

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.