GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Pasta Fregola med broccoli

2-3 portioner / ca. 850 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 850 g

Få ekstra umami smag med denne ret, hvor pastamelet ristes, inden det bruges i dejen til den særlige pastaform, der nogle gange kaldes ’Sardisk couscous’.

Mere om retten

Kom med til Sardinien – øen i Middelhavet vest for Italien, og en ø rig på historie og med kulinarisk indflydelse fra mange folkeslag gennem tusinder af år. Her har fønikierne, grækerne, romerne og senere Spanien, Frankrig og nu Italien sat sine spor. Med Fregola pastaen finder du netop spor fra både den nordafrikanske madkultur med couscous i centrum og den italienske pastakultur. Faktisk kalder man nogle gange den lille pasta for den sardiske couscous, selv om det ikke er kerner som couscous, men en pastatype.

Pastaen har en særlig dyb smag, idet pastamelet traditionelt ristes, inden det bruges til denne type pasta, og det passer rigtig godt sammen med broccoli, som også anvendes i mange andre pastaretter. Tomat og hvidløg giver smagen et ekstra skud, så du får det rigtige indtryk af sardisk landkøkken, hvor der som overalt i Italien er stor respekt for at bruge enkle råvarer af højeste kvalitet.

Fregula

TIP: Rør en teskefuld smør eller en spiseskefuld aromatisk olivenolie i retten inden servering af en lækker pasta fregola med broccoli.

Sådan gør du

1) Bring 750 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre i ca. 16 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj 1 potageskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt derefter salt, lad det stå i 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering.

TIP: Tilsæt 100 g kogte muslinger før servering, og top retten med smørstegte brødkrummer og friskkværnet sort peber.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%)) (90%), tørret broccoli (5%), salt, tomat, hvidløg, ekstra jomfru olivenolie. Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja, sesamfrø.

Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 850 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom