GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Couscous med squash fra Italien

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Couscous med squash er en herlig ret til frokost med et drys parmesan, eller som tilbehør til kød, fisk eller sammenkogte retter.

Mere om retten

Couscous forbinder vi i dag mest med Nordafrika, hvor denne måde at tilberede hvede på er udbredt og har været kendt i århundreder. Men også i Europa har vi spist couscous i mange år. I 1600-tallet spiste man couscous i Frankrig, og fra gammel tid har couscous været en yndet ret på Sicilien – sikkert på grund af nærheden til de nordafrikanske lande.

I denne udgave har vi kombineret couscous med squash, også kendt som zucchini. De små kødfulde grøntsager giver en mild og behagelig smag til retten – zucchini er i familie med agurker, meloner og græskar og er kendetegnet ved et fast kød, som har en frisk smag med nøddeagtige noter.

Med squash holder vi fast i en del af den italienske madtradition, der går lige tilbage til det gamle Romerrige. Romerne elskede squash og brugte den til utallige retter, og den er stadig en vigtig del af det italienske køkken, hvor den bruges i supper, som garniture og som en del af en antipasti-servering. Her er den gerne dyppet i en tynd dej og friturestegt.

TIP: Italiensk couscous med squash går fint som en let frokostret blot med et drys parmesan og måske rørt op med en klat skyr.
Kom friskhakkede krydderurter som persille, kørvel eller basilikum på som et smagsfyldt og aromatisk pynt. Prøv også at servere couscous til din yndlingsgryderet i stedet for en traditionel kartoffelmos.

Sådan gør du

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under låg i 1 minut.
3)Læg låg på og lad det simre under låg til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 9 minutter). Tilføj evt. lidt kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og servér med en anelse olivenolie.

TIP: Tilføj ½ glas hvidvin og 6 hakkede kæmperejer og lad det koge med.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hele couscous (fuldkornsdurumHVEDE (semolina) 91%, vand 12,5%), zucchini 5%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), tomater, løg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.