GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Chili con Carne

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Chili con Carne er en fyrig symfoni af skønne bønner, kød, tomater, varme krydderier og chili – en rigtig klassiker fra Mellemamerika, som alle elsker.

Mere om retten

En nem chili con carne fra Mexico, der kan laves på ca. 10 minutter. Det tror de fleste i hvert fald, men vi skal i virkeligheden lidt længere mod nord i det mellemamerikanske bælte – nemlig til Texas, hvor retten menes at være opstået omkring byen San Antonio. Der er også mange diskussioner om, hvorvidt der skal bønner i retten eller ej – men det synes vi nu, at der skal! Så får du båder ekstra proteiner og gode fibre.

Uanset hvad, så har vi at gøre med en ret, som gennem årene er blevet en af de mest populære også i vores del af verden. Alle kan lide kombinationen af de møre, røde bønner, det lækre kød og den smagsrige sovs, som har simret med tomater, skønne krydderier og chili.

Har man først haft duften af chili con carne i næsen, glemmer man den ikke. Det er det herlige krydderi spidskommen, der trænger igennem med sin forjættende duft af Østens mystik. Krydderiet blev oprindeligt dyrket og brugt i Afrika, Mellemøsten og Kina, men i dag er det en vigtig del af det mellemamerikanske køkken også.

Chili hører naturligvis også til retten. Vi har krydret Bonzos nem-at lave-Chili con Carne, så de fleste kan være med, men vil du have rigtig sved på panden, kan du jo komme ekstra chili i, enten tørret og stødt eller fx en jalapeno-chilis skåret i tynde skiver.

Som oftest serveres Chili con Carne med en klat creme fraiche på hver portion og med brød til. Du kan gøre retten ekstra indbydende med et drys friskhakkede krydderurter, og er du ikke så meget for brød og gluten, kan du for eksempel servere Bonzos majspasta til – den er født glutenfri og smager super lækkert.

Alle de lækre simreretter fra Bonzo er fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer. Dette gælder naturligvis også vores smagfulde Chili con Carne samt chili sin carne.

TIP: Hvis du ønsker en lidt fyldigere ret, så kan vi anbefale at servere Chili con Carne sammen med en af vores lækre Sidedishes. Gode bud kunne være med kikærtepasta eller ris. 

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Vand, kød af gris (30 %), udblødte røde kidneybønner (15 %), majs (8 %), tomater (5 %), stivelse, chilipulver (0,3 %), rødbedekoncentrat, hvidløg, naturlige krydderier, hvedemel*, sukker, gærekstrakt, løg, aroma, salt, solsikkeolie.
*Gluten allergene

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom