GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Glutenfri Majstortillas

250 g / 10 stk

Klar på

Glueten fri svg icon

Glutenfri

vegansk svg icon

Vegansk

39 kr.

1 stk. svarer til 10 pandekager / 250 g

Autentiske Majstortillas lavet med respekt for mexicansk håndværk og tradition på den særlige majsmel Masa harina. Brug dem sammen med vores forskellige grøntsagssaucer og kødretter – et skønt måltid for hele familien! 🌮🌽

Mere om Bonzo majstortillas

Bonzos totillas fremhæver det autentiske mexicanske håndværk og tradition, samtidig med at vores version understreger den eksklusive brug af 100% Nixtamal masa harina.

Har du prøvet at spise en tortilla lavet af nixtamaliseret majs og sammenlignet med en, der er lavet af almindeligt majsmel – ja, så ved du, at der er stor forskel. Den tortilla, der er lavet af nixtamaliseret majs, er mere sprød, har en lækrere konsistens og en mere sofistikeret smag end den, der er lavet af almindeligt majsmel 🌽

Hvad er Nixtamal Masa Harina?

Nixtamal er en traditionel mexicansk madlavningsmetode, hvor majs koges og gennemgår en proces med nixtamalisering. Dette indebærer iblødsætning af majs i en alkalisk opløsning, ofte lavet med kalk, hvilket hjælper med at nedbryde majsens struktur, øge næringsværdien og forbedre smagen.

Masa Harina er majsmel, der er fremstillet af nixtamaliserede majs, som er blevet malet til en fin konsistens. Det bruges til at lave tortillas, tamales, og andre mexicanske retter. Masa Harina er rig på fibre, kulhydrater og har en moderat mængde protein.

Samlet set giver Nixtamal og Masa Harina autentisk smag, tekstur og ernæring til mexicanske retter.

Læs mere om Bonzos tortillas her.

Sådan gør du

1. Varm en pande op, til den er rygende varm.

2. Steg tortillas, uden fedtstof, i 10-30 sekunder på hver side.

3. Lad de lune tortillas hvile, stablet, tæt omsluttet af et viskestykke og fyld, fold & nyd!

TIP: Servér Bonzos majstortilla med vores Chili con eller sin carne. Top med revet ost, koriander og hjemmelavet chilimayo – velbekomme!

Opbevaring

Opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i 2-3 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Majstortilla 10 stk. (250 g): Masa Harina Majsmel 77%, vand, salt, konserveringsmiddel: kaliumsorbat E202; surhedsregulerende midler: natriumacetater E262, citronsyre E330; fortykningsmiddel (xanthan gum).

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom