GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Couscous med milde krydderier fra Italien

2-3 portioner / ca. 750 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 750 g

Couscous med milde krydderier er et pikant indslag på bordet og et godt tilbehør til sammenkogte retter med grøntsager – og kød og fisk, hvis man er til det.

Mere om retten

Vi har kigget mod syd og øst, da vi sammensatte ingredienserne til denne dejlige couscous med milde krydderier. Aromatisk paprika, karry og gurkemeje giver mindelser om Nordafrika og Mellemøsten, og det er da også her, couscous’en oprindeligt kommer fra.

Indbyggerne på Sicilien tog hurtigt couscous til sig. I feriebyen San Vito Lo Capo på det nordvestlige Sicilien hylder man ligefrem couscous’en hvert år, når man holder den årlige couscous-fest.

Syditalien og ikke mindst Sicilien har fra oldtiden haft forbindelser til Mellemøsten og Nordafrika, og det præger især den sicilianske madkultur også i vore dage. Det sicilianske køkken rummer masser af inspiration fra de arabiske lande – krydrede retter med ingredienser som kanel, rosiner og dadler.

I denne couscous med skønne krydderier optræder naturligvis også tomat, og dermed har vi knyttet en lige linje fra det nordafrikanske, krydrede køkken til den typisk italienske madkultur.

TIP: Nyd denne couscous som tilbehør til en simreret med grøntsager og/eller kød – fx Bonzos herlige Funghi con Pomodori. Men den går også fint alene – prøv at give den et drys parmesan eller top den op og pynt med tern af solmodne tomater og et drys basilikum. Så har du en perfekt ret til frokost eller let middag.

Couscous med milde krydderier er blot en af tre couscous varianter fra Sicilien, der indgår i Bonzos One Pot serie. De to andre er:

Sådan gør du

1) Bring 600 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 9 minutter). Tilføj evt. lidt kogende vand for blødere konsistens. Smag til med krydderier og servér med en anelse olivenolie.

TIP: Tilføj lidt chili alt efter den ønskede styrke.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hele couscous (fuldkornsdurumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 91%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), gulerødder, sød paprika, løg, tomater, peberfrugt, karry, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ.
Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 750 g

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.