GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Linguine med Pesto Genovese

2-3 portioner / ca. 950 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 950 g

Linguine med Pesto Genovese er en af de mest kendte retter fra Italien – og med rette højt elsket for sin lækre smag og duft af basilikum, pinjekerner og olivenolie.

Mere om retten

Enkelt, lækkert og fyldt pasta linguine med smag og duft. Det er essensen af One Pot Pasta Linguine med Pesto Genovese, som er en af de klassiske italienske pastaretter. Her har kokkene samlet en pasta af bedste kvalitet og kombineret med den mest italienske af alle italienske pestoer – den klassiske Pesto Genovese. Den er fremstillet af basilikum, pinjekerner og olivenolie og fyldt med duftene fra den italienske sommer.

Pasta Linguine med Pesto Genovese lægger sig op ad en smuk tradition i det italienske køkken; retterne skal være enkle, så råvarerne træder tydeligt frem og hver især bidrager med deres smag til retten. Italiernerne er kendte for deres store udvalg af forskellige pastaretter. Med denne ret får du et måltid på tallerkenen, som italienerne selv serverer med stor fornøjelse, og nyder både til hverdag og i weekenden.


linguine


TIP:
Det er vigtigt, at du serverer Linguine med Pesto Genovese, mens den er varm og kommer lige fra gryden – så viser al den gode smag og duft sig fra sin bedste side! Du kan give retten ekstra fylde og umami i smagen ved at give et drys revet parmesan på hver portion ved serveringen – og prøv at supplere med lidt ekstra, friske blade fra basilikum.
Dette er blot en af Bonzos mange sidedishes.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 94%, basilikum 3%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), pinjekerner, hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom