GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Linguine med Pesto Genovese

2-3 portioner / ca. 950 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 DKK

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 950 g

Linguine med Pesto Genovese er en af de mest kendte retter fra Italien – og med rette højt elsket for sin lækre smag og duft af basilikum, pinjekerner og olivenolie.

Mere om retten

Enkelt, lækkert og fyldt med smag og duft. Det er essensen af One Pot Linguine med Pesto Genovese, som er en af de klassiske italienske pastaretter. Her har kokkene samlet en pasta af bedste kvalitet og kombineret med den mest italienske af alle italienske pestoer – den klassiske Pesto Genovese. Den er fremstillet af basilikum, pinjekerner og olivenolie og fyldt med duftene fra den italienske sommer.

Linguine med Pesto Genovese lægger sig op ad en smuk tradition i det italienske køkken; retterne skal være enkle, så råvarerne træder tydeligt frem og hver især bidrager med deres smag til retten. Med denne ret får du et måltid på tallerkenen, som italienerne selv serverer med stor fornøjelse, og nyder både til hverdag og i weekenden.

TIP: Det er vigtigt, at du serverer Linguine med Pesto Genovese, mens den er varm og kommer lige fra gryden – så viser al den gode smag og duft sig fra sin bedste side! Du kan give retten ekstra fylde og umami i smagen ved at give et drys revet parmesan på hver portion ved serveringen – og prøv at supplere med lidt ekstra, friske blade fra basilikum.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 94%, basilikum 3%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), pinjekerner, hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.