GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Plantebaseret Forårsgryde

Portioner

12 minutter

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 800 g

I Italien længes man lige så meget efter foråret, som vi gør herhjemme, og mange retter med tilknytning til denne årstid har da også det italienske ord for forår, ’Primavera’, tilknyttet. Det gælder også den lækre vegetariske forårsgryde, som med sin base af basmatiris og proteinrige soyastykker er et fuldgyldigt måltid.

Mere om retten

Det er klassiske italienske grøntsager som aubergine og zucchini, der sammen med en række andre grøntsager og tomat udgør smagsretningen i denne ret.

Soyastykkerne tilfører protein og gør retten meget velegnet, hvis du ønsker et vegansk, men proteinrigt måltid. Et mættende måltid, hvis du for eksempel træner eller på anden måde er fysisk aktiv.

Et drys hakkede peanuts vil give et lækkert knas til dette ret.

Sådan gør du
  1. Bring 550 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor gryde.
  2. Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
  3. Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj evt. en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp evt. med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Rist skiver af chorizo samt hakkede nødder og drys det på den færdige ret for ekstra knas.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Soja (tekstureret soja-mel) 53%, Grøntsagsblanding 18% (aubergine, zucchini, selleri, løg, gulerod, tomat, kartoffel, porre, hvidløg), Basmatiris 16%, Bønner, Vegetabilsk bouillon (jodiseret salt: 45,8%, soja- og majsproteinekstrakt til bouillon 29%, dehydrerede grøntsager i varierende udskæringer (løg, gulerod, hvidløg, selleri, persille, kartofler, tomat): 19%, majsolie), Tomat, Ekstra jomfru olivenolie, Paprika, Ingefær.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom