GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Plantebaseret Gullasch

Portioner

12 minutter

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 800 g

Traditionelt er der kød i retten, men vi har erstattet dette med lækre soyastykker, så du kan nyde den traditionelle ret i en vegansk version. Retten simrer i en skøn sauce på tomat, hvidløg og olivenolie til den får den helt rette smag. Her får du lækker, god og proteinrig mad på kun et kvarter!

Mere om retten

Denne ret stammer fra Pizzaiola i Napoli, den syditalienske storby, pizzaens højborg. Her elsker man at lade retten simre med tomat, hvidløg og olivenolie, til alt er mørt og godt og har taget smag. Traditionelt er der kød i retten, men vi har erstattet dette med lækre soyastykker, så du kan nyde den traditionelle ret i en vegansk version.

Soyastykkerne giver dig samtidig masser af protein – ideelt til dig med en aktiv hverdag eller dig, som leder efter grønne protein-alternativer.

Retten rummer også kartoffel, som giver en behagelig, cremet konsistens. Suppler fx med ris eller pasta, og du får lækker, god og proteinrig mad på kun et kvarter!

Server med hakket persille eller de krydderurter, du nu engang har ved hånden.

Sådan gør du
  1. Bring 550 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor gryde.
  2. Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
  3. Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj evt. en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp evt. med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Supplèr med ekstra grønt ved at hakke spidskål fint, vend det i den færdige ret og servér med et drys parmesan.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:

Soja (tekstureret soja-mel) 62%, Tomat, Kartoffelflager, Grøntsagsbouillon (bouillon (jodiseret salt: 45,8%, soja- og majsproteinekstrakt til bouillon 29%, dehydrerede grøntsager i varierende udskæringer (løg, gulerod, hvidløg, selleri, persille, kartofler, tomat): 19%, majsolie)), Ekstra jomfru olivenolie, Løg, Oregano 1,2%.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom