GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Plantebaseret Paprikagryde

Portioner

12 minutter

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 800 g

Retten stammer fra den italienske by Sorrento. Retten er fyldt med solmodne tomater suppleret med paprika, der giver en ekstra dyb og umamifyldt smagsnuance. Dertil kommer grøntsager i forskellige udskæringer, og det hele ledsages af soyastykker, som tilfører masser af protein til retten.

Mere om retten

Retten stammer fra den italienske by Sorrento. Den lille by er beliggende tæt ved Napoli og Amalfi-kysten – et af de smukkeste områder i Italien. Her elsker man god mad, og ikke mindst er området kendt for sine San Marzano tomater, som er fyldt med smag. Det er smagen af den italienske sommer, der er gemt i de røde tomater, og den præger mange retter fra området.

Tomat er også hovedpersonen denne One Pot Sorrento-gryde, suppleret med paprika, der giver en ekstra dyb og umamifyldt smagsnuance. Dertil kommer grøntsager i forskellige udskæringer. Retten er et fuldt måltid i sig selv, men suppler gerne med en grøn salat og server eventuelt også pasta eller ris, hvis familien er ekstra sulten.

Vi har tilføjet lækre soya-chunks, som giver dig en masse protein. En rigtig god ret, hvis du er aktiv og træner og gerne vil have en proteinrig kost uden kød.

Server med et drys hakkede krydderurter, fx basilikum eller oregano.

Sådan gør du
  1. Bring 550 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor gryde.
  2. Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
  3. Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj evt. en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp evt. med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Servér med revet parmesan & krydderurter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:

Soja (tekstureret soja-mel) 56%, Kartoffelflager, Tomat 9,5%, Paprika, Bouillon (jodiseret salt: 45,8%, soja- og majsproteinekstrakt til bouillon 29%, dehydrerede grøntsager i forskellige udskæringer (løg, gulerod, hvidløg, selleri, persille, kartofler, tomat): 19%, majsolie), Løg, Ekstra jomfru olivenolie, Fennikelfrø.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom