GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Plantebaseret Skovhuggergryde

Portioner

12 minutter

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 800 g

Her får du en fyldig ret med en base af tomater, kartoffel og Karl Johan svampe. Det giver en god og rund smag, der er nuanceret med brugen af svampe. Vi har desuden tilføjet lækre soyastykker, som giver dig masser af protein og samtidig er med til at give retten konsistens og fylde.

Mere om retten

Retten har navn efter det italienske ord Boscaiola, der betyder ’skovhugger’, og der er da også tale om en ret, som er typisk for bondekøkkenet, hvor man lavede mad med det, man havde, og hvor der samtidig skulle være god smag og ordentlig næring efter en hård dags arbejde. Rettens soyastykker giver dig masser af protein og mæthedsfornemmelse.

Retten laves klassisk enten med fløde eller tomat, og her har vi valgt tomatudgaven. Rettens indhold af kartoffel giver en behagelig, cremet konsistens. Retten har en god og fyldig smag, der er nuanceret med brugen af svampe, som altid indgår i denne ret. Vi har fulgt traditionen og anvender en af de svampe, som skovhuggerne ofte havde med hjem fra deres arbejde i skoven, nemlig Karl Johan. Den er fast i konsistensen og har en fyldig smag, hvilket har givet den dens italienske navn ’porchini’, som betyder ’lille gris’.

Vi har erstattet den traditionelle salsicca – italiensk pølse – i retten med lækre soyastykker, som giver dig masser af protein og samtidig er med til at give retten konsistens og fylde.

Spis retten, som den er, eller suppler evt. med kartoffelmos, ris eller pasta. Et drys hakkede krydderurter giver et flot udseende og et ekstra pift til smagen, Du kan også drysse med lidt hakkede peanuts for et ekstra knas i retten.

Sådan gør du
  1. Bring 550 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor gryde.
  2. Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
  3. Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj evt. en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier og dryp evt. med olivenolie.

TIP: Drys med ærteskud og strimler af frisk peberfrugt for ekstra farve og knas.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:

Soja (tekstureret soja-mel) 54,5%, Kartoffelflager 29%, Bouillon (jodiseret salt 45,8%, soja- og majsproteinekstrakt til bouillon 29%, dehydrerede grøntsager i forskellige udskæringer (løg, gulerod, hvidløg, selleri, persille, kartofler, tomat) 19%, majsolie), Karl Johan svampe 4,8%, Tomat, Ekstra jomfru olivenolie, Rosmarin.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom